Nieuws

Blijf op de hoogte van ons actuele nieuws.

Terug naar
Actueel
Block afbeelding
Crisis, what crisis? Wat is nu eigenlijk een crisis?
Block afbeelding
Crisismanagement in de praktijk In het najaar start International Security Partners, in samenwerking met Bex Communicatie, de leergang “Crisismanagement in de praktijk”.
Block afbeelding
"Stille recall van wafels is niet verstandig" 'Supermarkten halen producten terug die niet aan de kwaliteitseisen voldoen, maar niet gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Het hoeft daarom ook niet breed gecommuniceerd te worden.' Communicatieonline vroeg Noud Bex om zijn mening.
Block afbeelding
Prijs Welcom Communicatie Award voor HS campagne Bex*communicatie en Abbvie hebben de derde prijs behaald bij de uitreiking van de Welcom Communicatie Award.
Block afbeelding
SABRE Certificate of Excellence Superior Achievement in Branding, Reputation and Engagement
Block afbeelding
Bijzondere crisissimulatie Een grote dienstverlener stelt Bex* de vraag: ‘organiseer een memorabele avond voor de top 25 van onze onderneming’. We organiseren een bijzondere crisissimulatie met verrassingseffect.
Block afbeelding
Noud Bex over emoties bij asbestcommunicatie In het Asbestfeiten Magazine van SGS Search komt Noud Bex als crisiscommunicatiespecialist aan het woord over communicatie bij asbestsaneringen.
Block afbeelding
Serge van Rooij bij BNR over tv-interviews Onze communicatietrainer Serge van Rooij deelde gisteren tips bij BNR voor een optimale voorbereiding van een tv-interview.
Block afbeelding
'Premier May sterk in rol als compromis-figuur' Het Nederlands Dagblad publiceerde een artikel over de wens van de Britse premier voor een harde Brexit.
Block afbeelding
Sterke vrouw bij solide bureau Perstijger Rocco Mooij in de revanche.
Block afbeelding
Bex*communicatie leeft zijn toekomstvisie CCB magazine interviewde Monique Hendriks. Zij sprak vooral over de toekomst. Want die stond centraal bij het vieren van het dertig jarig bestaan.
Block afbeelding
Crisiscommunicatie in de zorg Noud Bex verzorgde op 21 april in Utrecht een workshop "Crisiscommunicatie in de zorg" voor het kennisnetwerk "In voor zorg!".
Block afbeelding
VHG Magazine: direct toepasbasbare tips Nieuwe workshops VHG slaan aan
Block afbeelding
Centrum voor Strategische Communicatie gestart Wetenschappelijk onderzoek biedt het communicatievak een beter bestaansrecht en draagt daarmee bij aan de maatschappelijke relevantie.
Block afbeelding
Waarom ik niet meer zeg dat iets makkelijk is Collega Serge volgde afgelopen jaar een trainersopleiding van Karin de Galan. Karin zelf schreef over een leerervaring van Serge tijdens de eindoefening van de opleiding.
Block afbeelding
Vertaal argumenten in emoties Het Nederlands Dagblad vroeg senior adviseur en econoom Albert Holtzappel van Bex* om commentaar over de campagnestrijd in Groot Brittannië.
Block afbeelding
European Excellence Award voor Bex*communicatie European Excellence Award: de case die laat zien hoe je met communicatie het verschil maakt.
Block afbeelding
Bex*communicatie ontvangt Zilveren Pauw Jury: " Een case die echt binnenkomt".
Block afbeelding
Een 'beetje verslaafd' aan crisis Het Eindhovens Dagblad heeft een interview geplaatst met Noud Bex over crisiscommunicatie.
Block afbeelding
Afstudeeronderzoek communicatieve organisatie Avans studente Saskia van Rijn deed vijf maanden onderzoek naar de communicatieve organisatie binnen een overheidsinstelling. Haar onderzoeksvraag: hoe kunnen leidinggevenden daar intern aan bijdragen? Erg topdown gedacht? Kan zijn, maar volgens Saskia zijn het juist leidinggevenden die de sfeer en ruimte moeten bieden om communicatiever te worden.
Block afbeelding
Discussie verpleeghuizen: "Nuance soms ver weg..." Noud Bex over discussie beloningen top slecht presterende verpleeghuizen: “De nuance lijkt soms ver weg…”
Block afbeelding
Publicatie in Holland Management Review In Holland Management Review nummer 163 is een artikel “Projectmanagement als gezamenlijk avontuur” gepubliceerd met Peter van den Besselaar als co-auteur.
Block afbeelding
Bex*stage aftermovie De Bex*stage aftermovie
Block afbeelding
Verhalen als management instrument 'Pogingen iets van het leven te maken' van Hendrik Groen
Block afbeelding
Bex* ontvangt Q-certificaat van VPRA Voor Bex* is kwaliteit al jarenlang topprioriteit. Maar een goede certificeringsmogelijkheid op maat van een communicatie-adviesbureau was er eigenlijk niet. Het Q-certificaat van de VPRA leverde de uitkomst. En dus kan Bex* een vinkje zetten achter die kwalificatie: certificering is binnen!
Block afbeelding
Crisiscommunicatie voor sportverenigingen Crisiscommunicatie voor sportverenigingen
Block afbeelding
Leiderschap en Luisteren in communicatie-onderwijs Meer hybride opleidingen op het gebied van communicatie zijn belangrijk. Communicatiestudenten moeten over de grenzen van hun vakgebied heen kijken en nieuwe specialismen ontwikkelen. Samenwerkingen met HR, organisatie- en bedrijfskunde, bestuurskunde, psychologie, sociologie en gedragswetenschap en zelfs neurologie kunnen daarbij belangrijk zijn.