Crisistrainingen

Een crisis kan je zorgvuldig opgebouwde reputatie binnen een paar uur ernstig beschadigen. Een goed op elkaar ingespeeld crisisteam is cruciaal. Met deze maatwerktrainingen vergroot je de vaardigheden en de effectiviteit van je crisisteam. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een op maat offerte. We denken graag met je mee.

Terug naar
alle trainingen
Block afbeelding
Serge van Rooij +31 (0)40 294 52 52
+31 (0)6 53 50 08 33
Block afbeelding
Wil jij onze trainingsgids ontvangen? Onze (gratis) trainingsgids staat boordevol handige tips en leuke artikelen, geschreven door onze trainers.
Block afbeelding
Masterclass crisismanagement Vergroot het crisisbewustzijn van je organisatie. Als deelnemers krijg je veel praktische tips. Je oefent cruciale vaardigheden voor crisisteams: scenariodenken, stakeholderanalyses en strategiebepaling.
Ook de beste versie van jezelf worden? Vraag hier een offerte aan! Block afbeelding
Crisissimulatie Onze crisissimulaties zijn al jaren populair omdat ze op effectieve wijze de vaardigheden van elk crisisteam aanscherpen. Daarnaast is het een prima methode om de effectiviteit van je crisisplan te toetsen.
Klik hier voor meer crisiscommunicatie Block afbeelding
Social media crisislab Een crisissituatie heeft veel impact en dat wordt versterkt door alle aandacht op de sociale media. In ons social media crisislab ervaar je hoe het is om onder vuur te liggen van een ‘social media bom’. Het voelt levensecht, maar gelukkig is het social media crisislab een veilige omgeving om te oefenen.
Block afbeelding
Training: Slecht nieuws presenteren aan emotionele groepen De training is bedoeld voor iedereen die een groep emotionele mensen moet toespreken. Bijvoorbeeld bij stakingen, massaontslagen of de komst van een AZC.
Nooit gedacht dat er zoveel bij crisiscommunicatie komt kijken! Petra van den Broek, CFO Saint Gobain
Elf meest gemaakte fouten Noud Bex

De adviseurs van Crion, centrum voor crisisondersteuning (een joint venture van Bex*communicatie en International Security Partners) worden jaarlijks bij vele tientallen crisissituaties ingeschakeld. Van medische calamiteiten tot seksueel misbruik en van cybercrime tot ontvoering. Bij bedrijven, non-profit organisaties en overheden

Block afbeelding
Block afbeelding
Crisismediatraining Een crisis kan een zorgvuldig opgebouwde reputatie vernietigen. In een crisissituatie journalisten te woord staan, is daarom een vak apart. Wat moet je zeggen om de schade niet nog groter te maken? Hoe hou je de regie over je communicatie? En hoe blijf je kalm als de druk immens groot is? In deze mediatraining leer je er alles over.
Checklist voor inrichting van crisisruimte Noud Bex

Als een organisatie zich professioneel voorbereidt op het gebied van crisismanagement en –communicatie, dan mag een goed geoutilleerde crisisruimte niet ontbreken.

Block afbeelding
Block afbeelding
Crisiscommunicatie-case voorbeeld voor de branche Jury prijst crisiscommunicatie-case voor zorgorganisatie als voorbeeld voor de branche