Mediatraining

Belangstelling van de pers levert altijd spannende momenten op, hoeveel ervaring je ook hebt. Een goede voorbereiding, een overtuigend verhaal en controle over het gesprek zorgen dat jij met meer zelfvertrouwen een goed interview geeft. Op een manier die bij jou past. Wil jij weten hoe? Neem dan contact met ons op.

Terug naar
Alle trainingen
Mediatrainingen in levensechte studio's

In onze radio-en tv studio's sta je vol in de spotlights.

Block afbeelding
Mediatraining

Als je geen ervaring hebt met journalisten, kan een interview veel stress opleveren. Hoe voorkom je dat je iets zegt waar je later spijt van hebt? Wat antwoord je op vragen die je niet verwacht? Hoe hou je op een natuurlijke manier de controle over een interview? Na deze mediatraining geef je met minder stress een beter interview.

Block afbeelding
Online mediatraining

Zoek je een mediatraining, maar lukt het niet naar onze studio komen of is het lastig om je team fysiek bij elkaar te brengen? Dan is onze online mediatraining een goed alternatief. Met een online mediatraining kun je je op afstand super effectief voorbereiden op een interview of alle soorten andere mediacontacten.

Block afbeelding
Crisismediatraining

Een crisis kan een zorgvuldig opgebouwde reputatie vernietigen. In een crisissituatie journalisten te woord staan, is daarom een vak apart. Wat moet je zeggen om de schade niet nog groter te maken? Hoe hou je de regie over je communicatie? En hoe blijf je kalm als de druk immens groot is? In deze mediatraining leer je er alles over.

Block afbeelding
Online ‘Blijf fit’ mediatraining

‘Dit zouden we eigenlijk veel vaker moeten doen.’ Die opmerking krijgen we regelmatig na afloop van een mediatraining. Je hebt dan intensief geoefend met praktische mediavaardigheden en je voelt je scherp op mediavalkuilen én mediakansen. Dat wil je vasthouden. Dat kan, als je regelmatig oefent.

Block afbeelding
Online mediacoaching

Je krijgt een belletje van een journalist. Of je mee wilt doen aan een uitzending over een onderwerp waar jouw organisatie bij betrokken is. Een mediatraining heb je misschien als eens gehad, maar het zou fijn zijn als je (nog) een keer een-op-een met een trainer kunt oefenen.

Block afbeelding
Alles voor woordvoerders
Mediatraining voor ervaren woordvoerders

Ben ik nog wel scherp als een cameraploeg mij overvalt? Hou ik onder extreme druk nog steeds de controle over het interview? Na deze mediatraining voor gevorderden ben je weer scherp op je eigen valkuilen én sterktes waardoor je met meer zelfvertrouwen een journalist te woord staat.

Block afbeelding
Block afbeelding
Wil jij onze trainingsgids ontvangen? Onze (gratis) trainingsgids staat boordevol handige tips en leuke artikelen, geschreven door onze trainers.
Mediatraining radio

Hoe vertel je tijdens een radio-interview je verhaal zo beeldend dat de luisteraar het voor zich ziet? Wat doe je als de presentator een andere kant op wil dan jij? Hoe kun je met je stem de luisteraar overtuigen? Na deze training kom jij krachtiger en overtuigender over bij elk radio-interview.

Block afbeelding
Mediatraining televisie

Kijkers zien het direct als je non-verbale communicatie afwijkt van je boodschap. Hoe presenteer je in een paar seconden jouw boodschap helder aan de kijker? Hoe hou je op een natuurlijke manier de controle over je boodschap? Waar laat je je handen? Na deze mediatraining ben je beter voorbereid op tv-interviews.

Block afbeelding
Ook de beste versie van jezelf worden? Vraag hier een offerte aan!
Anderhalve-meter-mediatraining

De corona-adviezen van het RIVM zullen nog maanden impact hebben op Nederland. Anderhalve meter afstand is de nieuwe norm in winkels, scholen, op straat en ons werk. Als we ons aan de anderhalve meter houden en alert zijn op besmettingsgevaar, kunnen we weer heel veel veilig doen.

Block afbeelding
Tijdens de training zag ik mijzelf per oefening groeien en beter worden.
Last minute mediatraining

Het kan gebeuren dat je slechts enkele uren hebt om een interview voor te bereiden. Aarzel niet, ook dan kunnen we je helpen met een mediatraining. Bel daarvoor ons speciale crisisnummer: +31 40 2945222 (24/7)