Mediatraining

Belangstelling van de pers levert altijd spannende momenten op, hoeveel ervaring je ook hebt. Een goede voorbereiding, een overtuigend verhaal en controle over het gesprek zorgen dat jij met meer zelfvertrouwen een goed interview geeft. Op een manier die bij jou past. Wil jij weten hoe? Neem dan contact met ons op.

Terug naar
alle trainingen
Block afbeelding
Serge van Rooij +31 (0)40 294 52 52
+31 (0)6 53 50 08 33
Ook de beste versie van jezelf worden? Vraag hier een offerte aan! Block afbeelding
Mediatrainingen in levensechte studio's In onze radio-en tv studio's sta je vol in de spotlights.
Block afbeelding
Mediatraining voor ervaren woordvoerders Ben ik nog wel scherp als een cameraploeg mij overvalt? Hou ik onder extreme druk nog steeds de controle over het interview? Na deze mediatraining voor gevorderden ben je weer scherp op je eigen valkuilen én sterktes waardoor je met meer zelfvertrouwen een journalist te woord staat.
Block afbeelding
Mediatraining radio Hoe vertel je tijdens een radio-interview je verhaal zo beeldend dat de luisteraar het voor zich ziet? Wat doe je als de presentator een andere kant op wil dan jij? Hoe kun je met je stem de luisteraar overtuigen? Na deze training kom jij krachtiger en overtuigender over bij elk radio-interview.
Block afbeelding
Mediatraining Als je geen ervaring hebt met journalisten, kan een interview veel stress opleveren. Hoe voorkom je dat je iets zegt waar je later spijt van hebt? Wat antwoord je op vragen die je niet verwacht? Hoe hou je op een natuurlijke manier de controle over een interview? Na deze mediatraining geef je met minder stress een beter interview.
Block afbeelding
Mediatraining televisie Kijkers zien het direct als je non-verbale communicatie afwijkt van je boodschap. Hoe presenteer je in een paar seconden jouw boodschap helder aan de kijker? Hoe hou je op een natuurlijke manier de controle over je boodschap? Waar laat je je handen? Na deze mediatraining ben je beter voorbereid op tv-interviews.
Tijdens de training zag ik mijzelf per oefening groeien en beter worden.
Block afbeelding
Crisismediatraining Een crisis kan een zorgvuldig opgebouwde reputatie vernietigen. In een crisissituatie journalisten te woord staan, is daarom een vak apart. Wat moet je zeggen om de schade niet nog groter te maken? Hoe hou je de regie over je communicatie? En hoe blijf je kalm als de druk immens groot is? In deze mediatraining leer je er alles over.
Last minute mediatraining

Het kan gebeuren dat je slechts enkele uren hebt om een interview voor te bereiden. Aarzel niet, ook dan kunnen we je helpen met een mediatraining. Bel daarvoor ons speciale crisisnummer: +31 40 2945222 (24/7)

Alles voor woordvoerders
Deze mediatraining zit bomvol inspiratie en eye-openers! Rinske Willemsen, Directeur Clipit
Block afbeelding
Wil jij onze trainingsgids ontvangen? Onze (gratis) trainingsgids staat boordevol handige tips en leuke artikelen, geschreven door onze trainers.