Trainingen storytelling

Succesvolle leiders, merken en organisaties vertellen onvergetelijke verhalen die tot de verbeelding spreken. Verhalen die ideeën tot leven wekken, vernieuwing stimuleren of verandering versnellen. Persoonlijke verhalen waarmee ze hun publiek niet alleen in het hoofd, maar ook in het hart weten te raken.

Terug naar
Alle trainingen
Oefenen in ons Bexstage mini-theater

In ons Bexstage theater sta je echt in de spotlights.

Block afbeelding
Basistraining storytelling

In deze basistraining leer je hoe je storytelling succesvol inzet in een organisatie. Je ervaart de kracht van verhalen en weet hoe en wanneer je verhalen kunt inzetten om jouw doelen beter te bereiken.

Block afbeelding
Training veranderverhalen

Veranderverhalen zorgen voor meer succes bij transitieprocessen. Deze training vergroot je vermogen om mensen met een persoonlijk verhaal te betrekken bij en mee te nemen in een verandering.

Block afbeelding
Meer over storytelling Block afbeelding
Wil jij onze trainingsgids ontvangen? Onze (gratis) trainingsgids staat boordevol handige tips en leuke artikelen, geschreven door onze trainers.
Farent staat naast je

Nadat ik eerst 2 korte workshops storytelling verzorgde voor Farent Sociaal werk volgden daarna 9 trainingen storytelling.

Block afbeelding
Ook de beste versie van jezelf worden? Vraag hier een offerte aan!
Werk aan de inhoud en opbouw van jouw verhaal

Wij luisteren graag naar onze opdrachtgevers. En niet alleen dat…wij nemen de feedback die we krijgen ter harte. Het triggert ons bijvoorbeeld om een basistraining storytelling te ontwikkelen met een iets andere insteek.

Block afbeelding