Trainingen storytelling

Echte leiders vertellen verhalen waarmee ze visie, missie, strategieën, plannen, businesscases en projecten tot leven wekken. Het effect? Trotse en betrokken medewerkers, snellere veranderprocessen en betere resultaten. Ervaar het zelf. Het werkt.

Terug naar
alle trainingen
Block afbeelding
Ron van Berkel +31 (0)40 294 52 52
+31 (0)6 51 09 13 98
Block afbeelding
Basistraining storytelling In deze basistraining leer je hoe je storytelling succesvol inzet in een organisatie. Je ervaart de kracht van verhalen en weet hoe en wanneer je verhalen kunt inzetten om jouw doelen beter te bereiken.
Meer over storytelling Block afbeelding
Wil jij onze trainingsgids ontvangen? Onze (gratis) trainingsgids staat boordevol handige tips en leuke artikelen, geschreven door onze trainers.
Block afbeelding
Training veranderverhalen Veranderverhalen zorgen voor meer succes bij transitieprocessen. Deze training vergroot je vermogen om mensen met een persoonlijk verhaal te betrekken bij en mee te nemen in een verandering.
Block afbeelding
Oefenen in ons Bexstage mini-theater In ons Bexstage theater sta je echt in de spotlights.
Ook de beste versie van jezelf worden? Vraag hier een offerte aan! Block afbeelding
Internationale award voor storytelling Bex* won samen met KPN een European Excellence Award voor een verandertraject. We leerden de top-50 managers van KPN hoe ze de nieuwe strategie als een inspirerend verhaal konden vertellen aan hun teams. Met succes.
Block afbeelding
Werk aan de inhoud en opbouw van jouw verhaal Wij luisteren graag naar onze opdrachtgevers. En niet alleen dat…wij nemen de feedback die we krijgen ter harte. Het triggert ons bijvoorbeeld om een basistraining storytelling te ontwikkelen met een iets andere insteek.