Storytelling

Succesvolle leiders, merken en organisaties vertellen onvergetelijke verhalen die tot de verbeelding spreken. Verhalen die ideeën tot leven wekken, vernieuwing stimuleren of verandering versnellen. Persoonlijke verhalen waarmee ze hun publiek niet alleen in het hoofd, maar ook in het hart weten te raken.

Terug naar
Home
Block afbeelding
Ron van Berkel rvberkel@bexcommunicatie.nl +31 (0)40 294 52 52
+31 (0)6 51 09 13 98

Waarom visuals zo belangrijk zijn voor verhalen

Of jij je weekenden doorbrengt op Netflix, achter je gameconsole of in de kroeg, je consumeert verhalen. Maar wat doen visuals met verhalen? Een goed verhaal zonder visuals is en blijft simpelweg een goed verhaal. Neem datzelfde verhaal en voeg er goede visuals aan toe en voilà: een ervaring.

Block afbeelding
Bekijk onze storytelling-cases Block afbeelding
Basistraining storytelling In deze basistraining leer je hoe je storytelling succesvol inzet in een organisatie. Je ervaart de kracht van verhalen en weet hoe en wanneer je verhalen kunt inzetten om jouw doelen beter te bereiken.
Block afbeelding
Training veranderverhalen Veranderverhalen zorgen voor meer succes bij transitieprocessen. Deze training vergroot je vermogen om mensen met een persoonlijk verhaal te betrekken bij en mee te nemen in een verandering.
Block afbeelding
Gastrol in promofilm Avans Hogeschool Twee keer per jaar geef ik een gastcollege storytelling tijdens de minor Branding van de opleiding Marketing & Branding bij Avans Hogeschool in Breda.
Block afbeelding
Een verhaal voor jouw organisatie Wij ontwikkelen verhalen van vlees en bloed vóór en mét organisaties. Corporate stories die vertellen waar de organisatie vandaan komt en waar ze naartoe gaat. Brand stories die de belofte van een merk tot leven wekken. Veranderverhalen die een visie tot leven wekken, vernieuwing stimuleren of verandering versnellen.
Elk goed idee heeft een onvergetelijk verhaal Theo Hendriks
Block afbeelding
Het Storytelling Gilde Bex* is mede-initiatiefnemer van Het Storytelling Gilde. Dit gilde verenigt bevlogen en ervaren storytellingspecialisten in Nederland, die verhalen inzetten in en voor organisaties.