Cases storytelling

Bex* ontwikkelt verhalen van vlees en bloed vóór en mét organisaties en merken. Daarnaast trainen wij mensen om hun persoonlijke verhalen zo authentiek mogelijk te vertellen. Op deze pagina zie je uiteenlopende voorbeelden van trajecten die we in de afgelopen jaren uitvoerden.

Terug naar
Storytelling
Pakkende verhalen over Germanen en Romeinen

Of je nu op een netwerkborrel staat of een romantische date hebt, een ‘onbekende’ vraagt meestal eerst wat voor werk je doet en waarom. Verpak jouw passie dan in een persoonlijk verhaal, want dan heb je meteen de aandacht.

Block afbeelding
Met liefde en lef kinderen veilig laten opgroeien

Jeugdbescherming Brabant wil kinderen laten opgroeien in een veilige omgeving. Sinds de transitie van de jeugdzorg is het steeds belangrijker om - bijvoorbeeld naar gemeenten toe - helder te maken wat de organisatie te bieden heeft.

Block afbeelding
Nationaal Archief: Voorbij het Verleden

Soms krijg je een opdracht die vanaf de start zo fascinerend is, dat je niet anders kan dan je er compleet in te verliezen. Het maken van de corporate story van het Nationaal Archief was er zo een.

Block afbeelding
Block afbeelding
Een eerlijke film over pensioenen Pensioen is een complexe materie. Werkgevers, vakorganisaties, pensioenfondsen, medewerkers en gepensioneerden denken er verschillend over. Toch is er één gezamenlijk uitgangspunt: iedereen wil een fatsoenlijke pensioenregeling.
Ertoe doen voor huurders

Mitros is met ruim 28.000 woningen de grootste woningcorporatie in Utrecht en Nieuwegein. Ze heeft een duidelijke ambitie: de best denkbare volkshuisvesting bieden aan haar huurders en hun verwachtingen overtreffen.

Block afbeelding
VECOZO: Veilige digitale communicatie in de zorg

VECOZO is hét landelijke knooppunt voor veilige digitale communicatie in de zorg. De organisatie regelt het administratieve berichtenverkeer tussen zorgverzekeraars, zorgkantoren, gemeenten en meer dan 44.000 zorgaanbieders.

Block afbeelding
De ziel van de Dimence Groep

‘De best mogelijke versie van jezelf ontwikkelen’, is de titel en tevens de rode draad in de corporate story die Bex* schreef voor de Dimence Groep.

Block afbeelding
Block afbeelding
Samen gaan voor verstandelijke verrijking Zuidwester is dé zorg- en dienstverlener voor mensen met een verstandelijke beperking in het zuidwesten van Nederland. Ze verbeeldt haar identiteit in het visuele verhaal ‘Samen gaan voor verstandelijke verrijking’.