Verandertrainingen

Communicatie is een belangrijke succesfactor bij veranderprocessen. Maar hoe verandervaardig ben jij eigenlijk? We leren je wanneer en hoe je communiceert om transities succesvol te laten verlopen. Je team is je dankbaar!

Terug naar
Alle trainingen
Block afbeelding
Marjan Jansen +31 (0)40 294 52 52
+31 (0)6 53 49 86 32
Zelf leiding geven aan een effectieve dialoog

Wie weleens managementteams, inspraakbijeenkomsten, stadsdebatten of ronde tafelbijeenkomsten bijwoont, die weet: het is een kunststukje om die goed te leiden. Logisch, want zoveel mensen, zoveel meningen.

Block afbeelding
Feedback training

Feedback geven en krijgen is belangrijk voor zowel je eigen ontwikkeling als die van collega’s. Toch werkt feedback pas als het gedegen wordt gegeven en als de ontvanger er goed mee kan omgaan. Hoe zeg je waar het op staat?

Block afbeelding
Training slecht nieuws brengen

Ga even zitten… Slecht nieuws brengen, zoals een reorganisatie of ontslag, heeft veel impact. Zowel bij degene die het woord moet doen, als degene die het slechte nieuws krijgt. Hoe ben je duidelijk in je boodschap zonder dat je grof overkomt? Hoe voorkom je dat je te lief wilt zijn waardoor de boodschap onduidelijk is?

Block afbeelding
Dialoog training

Een goede dialoog versnelt ontwikkeling en verbetering.

Block afbeelding
Succesvol veranderen met je team

Voor teams die een verandertraject leiden of doormaken. Je leert hoe betere communicatie leidt tot succesvolle veranderingen. Zo leer je te herkennen wat er écht speelt in je team en hoe je het vertrouwen in elkaar vergroot.

Block afbeelding
Ook de beste versie van jezelf worden? Vraag hier een offerte aan!
Ik heb meerdere van dit soort trainingen gedaan, maar dit is een van de betere! Arthur Brussaard - Bosch Rexroth
Succesvol communiceren bij verandering

Ideaal voor communicatieadviseurs die zijn betrokken bij veranderopdrachten. Je leert hoe je in een verandertraject het verschil maakt en hoe je het lijnmanagement en change agents succesvol ondersteunt.

Block afbeelding
Wil jij onze trainingsgids ontvangen?

Onze (gratis) trainingsgids staat boordevol handige tips en leuke artikelen, geschreven door onze trainers.

Block afbeelding
Verandervaardige leiders

Jij leidt een verandertraject en bent op zoek naar vaardigheden om van je verandertraject een succes te maken. Aan de hand van jouw casuïstiek oefen je en leer je wat je sterktes zijn als veranderaar en wat je valkuilen zijn.

Block afbeelding
Training communicatieve organisatie

Na deze training weet je hoe je bouwt aan een communicatieve organisatie.

Block afbeelding
Veranderverhalen: change the script

Veranderverhalen zorgen voor meer succes bij transitieprocessen. Deze training vergroot je vermogen om mensen met behulp van een persoonlijk verhaal te betrekken en mee te nemen in de verandering

Block afbeelding
Meer over veranderen