Verandertrainingen

Communicatie is een belangrijke succesfactor bij veranderprocessen. Maar hoe verandervaardig ben jij eigenlijk? We leren je wanneer en hoe je communiceert om transities succesvol te laten verlopen. Je team is je dankbaar!

Terug naar
alle trainingen
Block afbeelding
Marjan Jansen +31 (0)40 294 52 52
+31 (0)6 53 49 86 32
Block afbeelding
Training slecht nieuws brengen Ga even zitten… Slecht nieuws brengen, zoals een reorganisatie of ontslag, heeft veel impact. Zowel bij degene die het woord moet doen, als degene die het slechte nieuws krijgt. Hoe ben je duidelijk in je boodschap zonder dat je grof overkomt? Hoe voorkom je dat je te lief wilt zijn waardoor de boodschap onduidelijk is?
Block afbeelding
Succesvol veranderen met je team Voor teams die een verandertraject leiden of doormaken. Je leert hoe betere communicatie leidt tot succesvolle veranderingen. Zo leer je te herkennen wat er écht speelt in je team en hoe je het vertrouwen in elkaar vergroot.
Block afbeelding
Wil jij onze trainingsgids ontvangen? Onze (gratis) trainingsgids staat boordevol handige tips en leuke artikelen, geschreven door onze trainers.
Ik heb meerdere van dit soort trainingen gedaan, maar dit is een van de betere! Arthur Brussaard - Bosch Rexroth
Ook de beste versie van jezelf worden? Vraag hier een offerte aan! Block afbeelding
Training communicatieve organisatie Na deze training weet je hoe je bouwt aan een communicatieve organisatie.
Block afbeelding
Succesvol communiceren bij verandering Ideaal voor communicatieadviseurs die zijn betrokken bij veranderopdrachten. Je leert hoe je in een verandertraject het verschil maakt en hoe je het lijnmanagement en change agents succesvol ondersteunt.
Block afbeelding
Verandervaardige leiders Jij leidt een verandertraject en bent op zoek naar vaardigheden om van je verandertraject een succes te maken. Aan de hand van jouw casuïstiek oefen je en leer je wat je sterktes zijn als veranderaar en wat je valkuilen zijn.
Block afbeelding
Veranderverhalen: change the script Veranderverhalen zorgen voor meer succes bij transitieprocessen. Deze training vergroot je vermogen om mensen met behulp van een persoonlijk verhaal te betrekken en mee te nemen in de verandering
Meer over veranderen