Alles voor woordvoerders

Staat je organisatie bedoeld of onbedoeld in de belangstelling van de media? Heb je een (extra) woordvoerder nodig? Wil je sparren over je mediastrategie? Wil je testen of je organisatie goed is voorbereid op een crisissituatie? Of heb je andere vragen over woordvoering en mediabeleid? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Terug naar
Alle trainingen
Mediabeleid

Is onze mediastrategie effectief? Hebben we de kansen en risico's goed in kaart gebracht? Zijn onze kernboodschappen duidelijk, scherp, compliant en doeltreffend?

Block afbeelding
Meer regie dankzij mediatraining
Monitoring van (sociale) media

Hoe zijn de resultaten van onze mediastrategie? Draagt onze publiciteit bij aan de strategie van de organisatie? Hoe zijn de sentimenten van onze stakeholders en van de publieke opinie rond onze organisatie? Bij deze en andere vragen helpen we je graag.

Block afbeelding
Ook de beste versie van jezelf worden? Vraag hier een offerte aan!
Crisismediatraining

Een crisis kan een zorgvuldig opgebouwde reputatie vernietigen. In een crisissituatie journalisten te woord staan, is daarom een vak apart. Wat moet je zeggen om de schade niet nog groter te maken? Hoe hou je de regie over je communicatie? En hoe blijf je kalm als de druk immens groot is? In deze mediatraining leer je er alles over.

Block afbeelding
24/7 crisisabonnement

Dag en nacht verzekerd van ondersteuning

Block afbeelding
Interim woordvoerder nodig? Bel Bex*, 24/7 beschikbaar

Ineens ben je in het landelijke nieuws, je telefoon staat roodgloeiend omdat journalisten continu bellen. En er staan journalisten met microfoons en camera’s voor de deur, die een reactie willen. Je hebt geen idee of en hoe je die te woord moet staan. En je beseft dat er afbreukrisico’s zijn, zelfs bij goed nieuws.

Block afbeelding
Mediatraining voor ervaren woordvoerders

Ben ik nog wel scherp als een cameraploeg mij overvalt? Hou ik onder extreme druk nog steeds de controle over het interview? Na deze mediatraining voor gevorderden ben je weer scherp op je eigen valkuilen én sterktes waardoor je met meer zelfvertrouwen een journalist te woord staat.

Block afbeelding
Social media crisis lab voor woordvoerders

Oefen in een veilige omgeving hoe je omgaat met negatieve aandacht op social media

Block afbeelding
Wil jij onze trainingsgids ontvangen?

Onze (gratis) trainingsgids staat boordevol handige tips en leuke artikelen, geschreven door onze trainers.

Block afbeelding
Crisissimulatie

Hoe functioneert ons crisisteam? Zijn onze procedures werkbaar? Zijn we strategisch én slagvaardig genoeg?

Block afbeelding