Strategische en creatieve werksessies

Met strategische en creatieve werksessies versnellen we het denkproces van je organisatie en medewerkers. Wij prikkelen deelnemers om gebaande paden te verlaten, uit routines te stappen en (oude) denkprocessen los te laten. Wij maken gebruik van beproefde technieken en ervaren facilitators. Dit levert verrassende inzichten en oplossingen op.

Terug naar
Wat we doen op gebied van Campagnes
Download het handboek creatieve werksessies

Wil je meer inzicht in hoe Bex* strategische en creatieve werksessies faciliteert? Of ben je op zoek naar handige technieken en handvatten voor het faciliteren van een sessie?

Block afbeelding
Iedereen is creatief! Blog van Marlon van den Besselaar

Als creatief krijg ik regelmatig de vraag wat creativiteit nu precies is? Of ik hoor: ‘Ik ben niet creatief hoor’. Iedereen is creatief of heeft creatief vermogen. Maar, net zoals elke andere eigenschap gaat creativiteit de een makkelijker af dan de ander. Dit neemt niet weg jouw creatief vermogen kunt ontwikkelen. Hoe? Dat leg ik je uit.

Block afbeelding
Tuinieren met verborgen inzichten Blog van Marlon van den Besselaar

”Een tuin tekenen?”, vragen mensen mij vaak bedenkelijk als ik in een creatieve werksessie de techniek ‘tuintekenen’ uitleg. Vaak gevolgd door ”Ik kan helemaal niet tekenen” en ”Daar heb ik echt meer tijd voor nodig”.

Block afbeelding
Van ideeënkiller tot resultaatkoning Blog van Marlon van den Besselaar

Het is herkenbaar. Je loopt binnen je organisatie aan tegen een probleem. Of je bent op zoek naar een naam, idee of haakje voor een nieuw project. Je zou hier graag met een aantal mensen constructief over nadenken. Maar, hoe zorg je er nu voor dat je ook echt tot een goed resultaat komt? Iets waarmee je mensen gaat verrassen en je draagvlak creëert

Block afbeelding