Crisis

Een ernstige productiefout. Een poging tot afpersing. Een medische calamiteit. Fraude. Elke organisatie kan worden getroffen door een crisis met verstrekkende gevolgen voor veiligheid en gezondheid van mensen, continuïteit en imago. Crisiscommunicatie verhoogt crisisbewustzijn, zorgt voor preventieve maatregelen en beperkt schade bij een crisis.

Terug naar
Home
Block afbeelding
Noud Bex nbex@bexcommunicatie.nl +31 (0)40 294 52 52
+31 (0)6 53 49 15 34

Block afbeelding
Jhorna Erkens jerkens@bexcommunicatie.nl +31 (0)40 294 52 52
+31 (0)6 12 08 33 34

Bekijk alle crisis blogs Block afbeelding
Jeroen Hurkens jhurkens@bexcommunicatie.nl +31 (6) 53 66 14 17

Schade door cybercrime voorkomen

Dat cybersecurity een heet hangijzer is, mag duidelijk zijn. In Nederland alleen al bedraagt de jaarlijkse economische schade € 10 miljard. 60% van de Nederlandse bedrijven heeft met een of andere vorm van cybercrime te maken.

Block afbeelding
Block afbeelding
24/7 bereikbaar: bel +31 (0) 88 505 90 01 24/7 bereikbaar en beschikbaar
Block afbeelding
Erwin van Dijkman evdijkman@bexcommunicatie.nl +31 (0)40 294 52 52
+31 (0)6 22 74 43 69

Coronavirus advies en tips Block afbeelding
Ons aanbod Van risicoanalyse tot preventie, van ondersteuning bij crisis tot evaluatie
Bekijk alle crisistrainingen Block afbeelding
Het crisisspiekbriefje van de psychotraumatoloog Bij sommige crises werk ik samen met een expert op het gebied van crisis, stress en trauma, door mij de psychotraumatoloog genoemd. Vaak voor slachtoffers, maar soms ook voor medewerkers of crisisteamleden van de getroffen organisatie. Peter van Loon is één van de meest ervaren en gerenommeerde specialisten op dit gebied.
Crisiszakboekje Noud Bex

Gereedschapskist met handige crisismodellen en -checklists.

Block afbeelding
Block afbeelding
Uitgebreide ervaring jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende crises
Block afbeelding
Woordvoerder nodig? Bel Bex*, 24/7 beschikbaar Ineens ben je in het landelijke nieuws, je telefoon staat roodgloeiend omdat journalisten continu bellen. En er staan journalisten met microfoons en camera’s voor de deur, die een reactie willen. Je hebt geen idee of en hoe je die te woord moet staan. En je beseft dat er afbreukrisico’s zijn, zelfs bij goed nieuws.
Bekijk alle crisis cases
Crion Noud Bex

Eén loket voor alle crisisvraagstukken.

Block afbeelding
Block afbeelding
Marktleider crisiscommunicatie We ondersteunen opdrachtgevers bij het hele crisistraject.
Bekijk al het crisis nieuws Block afbeelding
24/7 crisisabonnement Dag en nacht verzekerd van ondersteuning
Block afbeelding
Lancering Recall Solutions Drie specialisten bundelen krachten op het gebied van product recalls
Block afbeelding
Noud Bex over social media en crisiscommunicatie In een uitgebreid interview voor de white paper Reputatiemanagement van Coosto gaat Noud Bex in op ontwikkelingen in crisiscommunicatie in het algemeen en de rol van social media in het bijzonder.
Block afbeelding
Noud Bex over emoties bij asbestcommunicatie In het Asbestfeiten Magazine van SGS Search komt Noud Bex als crisiscommunicatiespecialist aan het woord over communicatie bij asbestsaneringen.
Block afbeelding
Crisiscommunicatie in de zorg Noud Bex verzorgde op 21 april in Utrecht een workshop "Crisiscommunicatie in de zorg" voor het kennisnetwerk "In voor zorg!".
Stiefkind bij crisiscommunicatie: medewerkers Noud Bex

Vijf niveaus van interne communicatie bij crises

Block afbeelding
Block afbeelding
European Excellence Award voor Bex*communicatie European Excellence Award: de case die laat zien hoe je met communicatie het verschil maakt.
Block afbeelding
Bex*communicatie ontvangt Zilveren Pauw Jury: " Een case die echt binnenkomt".
Block afbeelding
Geen daden, maar woorden Er is veel discussie rondom de sorry-advertentie van Volkswagen. Vakblad Communicatie vroeg een aantal reputatie-experts om hun mening. Zo ook Noud Bex.
Block afbeelding
Een 'beetje verslaafd' aan crisis Het Eindhovens Dagblad heeft een interview geplaatst met Noud Bex over crisiscommunicatie.
De perfecte crisiscommunicatie-adviseur Noud Bex

De verhalen over Zwitserse zakmessen zijn legendarisch. Zo hebben ze diverse levens gered, bijvoorbeeld van de Amerikaanse astronauten (van Apollo 11). Ik staar naar mijn Zwitsers zakmes met al zijn functies. Voor mij het ideale zakmes.

Block afbeelding
Block afbeelding
Zes communicatie-tips bij crisis CCB Magazine geeft aandacht aan crisiscommunicatie. Annelieke van der Linden interviewde Noud Bex en schrijft: tijd is je grootste vijand. Noud Bex geeft zes tips én een crisiscase.