HR-communicatie

HR-communicatie is de kunst van manoeuvreren. Vaak gaat het over onderwerpen als afscheid van medewerkers, sluiting van bedrijfsonderdelen, cao’s, pensioenen of verandering van arbeidsvoorwaarden. Communicatie kent in deze situatie een bijzondere dynamiek.

Terug naar
Home
Block afbeelding
Marjan Jansen mjansen@bexcommunicatie.nl +31 (0)40 294 52 52
+31 (0)6 53 49 86 32

Block afbeelding
Pauline Bloemsma pbloemsma@bexcommunicatie.nl +31 (0)40 - 294 52 52
+31 (6)10 50 63 97

Vijf tips over employee engagement

Employee engagement. Of gewoon: medewerkersbetrokkenheid. Maar zo gewoon is het niet. Want als je erin slaagt om 10% meer innovatiekracht en verandervermogen uit je medewerkers te halen door hun intrinsieke motivatie los te krijgen, slaap je als CEO van een organisatie een stuk rustiger….

Block afbeelding
Block afbeelding
Onze visie op HR-communicatie Leiderschap centraal
Block afbeelding
Strategische voorbereiding sleutel tot succes Voor succesvolle communicatie over HR onderwerpen is het van groot belang dat complexe communicatieboodschappen tot de kern worden terug gebracht.
Block afbeelding
Monique Hendriks mhendriks@bexcommunicatie.nl +31 (0)40 294 52 52
+31 (0)6 53 49 15 40

Block afbeelding
Pensioencommunicatie voor DSM Een nieuwe pensioenovereenkomst voor DSM Nederland. Bex*communicatie begeleid het communicatieproces.
Block afbeelding
Case: 1 CAO voor DSM in Nederland DSM and Bex* have won a European Excellence Award for the 1 CLA project (category Change Communication)
Block afbeelding
Philips Healthcare: efficiëntieverbetering In 2012 start Philips Healthcare een programma om de productiviteit en efficiëntie van haar Product Creatie Proces (PCP) te verbeteren. Het programma krijgt de naam Best in Class PCP en heeft als ultiem doel dat Philips haar markleiderschap behoudt.
Block afbeelding
DSM: standaardisatie en centralisatie In 2012 start DSM het Arjuna programma met als doel de financiële dienstverlening wereldwijd te standaardiseren en centraliseren. DSM richt een Shared Service Centrum met een Back Office in India op en daarnaast nog enkele Front Offices in de regio’s dicht bij de interne klanten.
Hoe houd je nieuwe generatie medewerkers betrokken? Eveline ter Laak

Betrokken medewerkers zijn gelukkiger en productiever. Hoe bereik je dat met nieuwe generatie medewerkers?

Block afbeelding