Onze specialisten

Lees meer over onze veranderspecialisten.

Terug naar
Veranderen
Block afbeelding
Eveline ter Laak: senior adviseur Ik help organisaties om snel tot de kern van de verandering door te dringen en om dat in effectieve communicatie te vatten.
Block afbeelding
Etienne Kreutzer: gedragswetenschapper Met kennis van gedrag bepaal ik welke maatregelen nieuw gedrag laten zien
Block afbeelding
Mijn expertise in beïnvloeding Een perfect uitgestippeld plan en toch geen gewenst resultaat? Gedragsverandering is het moeilijkste wat er is. Mensen willen helemaal niet veranderd worden. Toch zijn er voldoende (onbewuste) beïnvloedingstechnieken om beweging voor elkaar te krijgen.
Block afbeelding
Peter van den Besselaar: senior adviseur en coach Ik lever een betekenisvolle bijdrage aan regie in veranderprocessen door mijn creativiteit en ruim twintig jaar ervaring als teamleider en directeur. Veranderingen lopen soepeler door positief te denken.
Block afbeelding
Marjan Jansen: senior adviseur Samen het verschil maken. Daar ga ik voor. Ik werk graag samen met opdrachtgevers in co-creatie aan projecten om het beste in elkaar naar boven halen. En om zo het beste resultaat te halen. Ik heb 20 jaar ervaring met in- en externe communicatie. Mijn hart ligt het meest bij verandercommunicatie.
Block afbeelding
Maud Halkes: leiderschaps- en teamcoach Maud Halkes: leiderschaps- en teamcoach
Block afbeelding
Mina Shahabi: adviseur Mensen vergeten te vaak dat luisteren een belangrijk onderdeel is van communicatie. Mijn advieswerk begint juist bij luisteren.
Block afbeelding
Training 'Anders kijken naar verandering' Faciliteren en organiseren van bottom-up veranderingen