Authenticiteit

Ieder jaar kiezen we een thema om te onderzoeken. Te verkennen, ervan te leren, elkaars inzichten hierover te delen. Dit jaar staat in het teken van authenticiteit.

Terug naar
Home
Hoe weet jij wie je ten diepste bent?

Werk, studie, familie, kinderen, vrienden, entertainment, vragen allemaal aandacht. De buitenwereld verandert continue. Toch hebben veel mensen behoefte aan een interne houvast, een fundament voor je eigen waarden en keuzes.

Block afbeelding
Wat bepaalt of je als authentiek zal worden gezien?

Authentiek zijn is relatief. Denk mee. Deel inzichten.

Block afbeelding
Het verdienmodel van het toerisme

Wij - reizigers - zijn allemaal op zoek naar de bijzondere en authentieke bestemmingen, de plekjes waar geen toeristen komen.

Block afbeelding
Eigenwaarde te koop

De juiste kleding is kleding waar jij je in fijn in voelt en die jouw stijl laat zien. Je hebt respect voor jezelf en durft jezelf te zijn.

Block afbeelding
Durf jij jezelf te zijn? Wij wel!
Mensen met een passie zijn authentiek

Authenticiteit is een jeukwoord. Ik kan het niet meer uit mijn gedachten bannen. Het lijkt in mijn poriën gekropen. Overal waar ik kom zie ik retro, tributes en andere uitingen van nep.

Block afbeelding
Block afbeelding
Obama over eerlijk communiceren Onze algemeen directeur Monique Hendriks beleefde op 28 september 2018 één van haar meest onvergetelijke hoogtepunten in dat jaar. Monique: "Barack Obama sprak toen tijdens een congres in Amsterdam over wat goed leiderschap in zijn ogen betekent. Eerlijk zijn, authentiek dus!"
Block afbeelding
Charlie: as I began to love myself As I began to love myself I found that anguish and emotional suffering are only warning signs that I was living against my own truth. Today, I know, this is “AUTHENTICITY”.
Kunnen wij zelf iets doen tegen fake-nieuws?

Optreden bij TEDx van Peter Vandermeersch

Block afbeelding
Blijf dicht bij jezelf Blog van Peter van den Besselaar

Wij zien, voelen, ruiken in een fractie van een seconde of iemand oprecht is, of iemand deugt, of iemand écht is.

Block afbeelding
De paradox van authenticiteit Blog van Serge van Rooij

Natuurlijk zijn we allemaal individuen. Maar als we in een groep zijn (of we die mensen nu kennen of niet), denkt ons onderbewuste dat we weer in een stam/ tribe zitten. Ons instinct zoekt in zo'n situatie automatisch een leider. Iemand die ons naar een veilige plek loodst als er gevaar dreigt.

Block afbeelding