Bex* in de media

De expertise van Bex* blijft niet onopgemerkt door de media. Lees hier interessante interviews met onze adviseurs en crisisexperts.

Terug naar
Nieuws
Block afbeelding
Hoe krijgt de overheid Nederland aan het vaccin? Partner Peter van den Besselaar is bezorgd, hij bepleit meer communicatie.
Block afbeelding
Storyteller Ron interviewt Warner Prevoo in PHC Magazine Het afgelopen halfjaar maakte Warner als mens, kankerpatiënt en oncologisch interventieradioloog een achtbaan aan emoties mee.
Block afbeelding
Communiceren over corona in het ziekenhuis Leestijd 2 minuten - Crisisspecialist Noud Bex: “Door heftiger emoties bij corona werken ‘gewone’ vragen vaak onvoldoende om bezoekers te motiveren tot gewenst gedrag”.
Block afbeelding
Ik heb vanaf dag één geleerd te vechten Corona betekende extra drukte voor directeur Jhorna Erkens. Als teamleider reputatiemanagement kwam er in de coronacrisis heel veel op haar af.
Block afbeelding
Waar laat ik mijn handen is een 'must-read' Niels Willems de in-house coach van bol.com voor persoonlijke ontwikkeling, teamdynamiek, leiderschap en management schrijft over 'Waar laat ik mijn handen?' van Serge van Rooij: een must-read voor iedereen die weleens presenteert.
Terug naar
Home
Block afbeelding
Het belangrijkste doel van communicatie is je reputatie Wat een mooi artikel schreef Arjen Boukema in het vakblad C Magazine over onze directeur Jhorna.
Block afbeelding
Online presenteren? Doe alsof je een Netflix-serie bent 25 juni 2020 - onze collega Serge van Rooij verheft (online) presenteren tot kunstvorm. In Management Support Magazine schrijft Pieter Baken het artikel Online presenteren? Doe alsof je een Netflix-serie bent.
Coronavirus advies en tips Block afbeelding
Stilzwijgen of open communiceren? Wat vindt crisisexpert Noud over de communicatie in verpleeghuizen?
Block afbeelding
Jhorna bij BNR Crisiscommunicatie voor studentenverenigingen
Block afbeelding
Digitaal vergaderen doe je zo (en dit kan je beter laten) Serge van Rooij is hard op weg om dé specialist te worden op het gebied van digitaal vergaderen en presenteren. In het Algemeen Dagblad schreef journalist Marloe van der Schrier het artikel Digitaal vergaderen doe je zo (en dit kan je beter laten).
Block afbeelding
Hoe presenteer je het beste #online? 15 mei 2020
Zo ga je om met weerstand in crisistijd 1/2 Blog van Noud Bex

20 mei 2020

Block afbeelding
Block afbeelding
De pareltjes uit ons vak Op dinsdag 16 juni 2020 weten we wie de Communicatieman/vrouw van het Jaar is en wie het CommunicatieTalent van het Jaar. De verkiezing kent verschillende fases, die vanwege de coronacrisis op een andere manier verlopen dan voorheen.
Block afbeelding
Serge van Rooij geeft video-vergadertips in NRC Handelsblad 25 mei 2020 - Presenteren is al lastig, via een beeldverbinding nog lastiger. Hoe bereik je je publiek? Tips van presentatietrainer Serge van Rooij.
Block afbeelding
Bex* helpt met opstart uit lockdown; coronacrisis is anders dan andere 8 mei 2020
Block afbeelding
Logeion: Communicatieman en -talent van 2020 Sascha Becker en Andy Wiemer winnen de felbegeerde titels
Block afbeelding
Wat er los is gekomen deze crisis is ongekend 24 april 2020 - Jhorna Erkens over corona crisiscommunicatie
Block afbeelding
Wij maken onze opdrachtgevers continu slimmer CCB Magazine vroeg twee bureaudirecteuren naar hun visie op de manier waarop bureaus de komende tien jaar te werk zullen gaan. Monique Hendriks gaf haar visie. “Wij maken onze opdrachtgevers continu slimmer.”
Block afbeelding
Optimisme burgers bezorgt politici kopzorgen Te veel soepelheid kan een nieuwe ziektegolf veroorzaken.
Zo ga je om met emoties in crisistijd 2/2 Blog van Noud Bex

21 mei 2020

Block afbeelding
Crisisexpert Noud Bex: spreek mensen aan op hun emoties