NL
EN
Crisis lijn (24/7)

Social Media training

Authentiek en onderscheidend
Asterisk

Versterk jouw online imago

LinkedIn, Facebook, TikTok, Instagram, Twitter… ga zo nog maar even door. Een goede social media-strategie helpt je bij het behalen van je bedrijfsdoelstellingen. Waar begin je? Hoe kom je authentiek over als persoon en als organisatie? Hoe spring je eruit tussen die enorme stroom online berichten en advertenties? Hoe ga je om met negatieve reacties? In onze training social media leer je jouw organisatie en jezelf online te profileren op een manier waarop je je imago versterkt.

Strategie als startpunt

In onze social media training leer je hoe je online een sterk merk bouwt, als persoon en/of als organisatie. Onder begeleiding van onze trainer ga je aan de slag met een handige checklist om een social media-strategie te formuleren of aan te scherpen. Daarin stellen we doelen vast, kiezen we de effectieve social media-kanalen en bepalen we een bijpassende contentstrategie.

Content met impact

Nu je social media-strategie staat, is het tijd om naar de content te kijken. Hoe maak je content die scoort? Je gaat zelf aan de slag om content te maken die je na de training direct kunt gebruiken. Tot slot krijg je tips en adviezen over hoe je reageert op eventuele negatieve reacties. Wanneer reageer je en hoe doe je dat? En wanneer is het slimmer om niet te reageren? Aan de hand van fictieve cases ga je zelf aan de slag.

Resultaat van onze social media training

De training wordt volledig op maat voor jou gemaakt. Samen met de trainer formuleer je eigen leerdoelen. Aan het einde van de training heb je een ingevulde social media-strategie, weet je hoe je content maakt die scoort en ben je weerbaar tegen negatieve reacties op jouw social media-kanalen. Het resultaat is dat je meer impact maakt op social media, als persoon en/of als organisatie.

Dankzij de training heb ik nu een heldere social media strategie. Nooit over nagedacht!

Deelnemer Social Media training
Meer info
Meer info

Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Asterisk
Vragen?

+31 (0)40 294 52 52
info@bexcommunicatie.nl

Piuslaan 70a
5614 CM  Eindhoven

Crisisondersteuning

Voor direct contact met een van onze crisisexperts. Ook buiten kantoortijden.

+31 (0)88 505 90 01  (24/7)