Evi Timmermans - Creatief adviseur

Na een aantal jaar studeren in Amsterdam ben ik inmiddels woonachtig in Eindhoven. Ik ben een creatieveling met een pragmatische hands-on mentaliteit. Als allround creatief, gespecialiseerd in het onderzoeken van trends, trendforecasting, conceptontwikkeling en het visualiseren hiervan, koppel ik creativiteit aan maatschappelijke ontwikkelingen.

Terug naar
Onze mensen
Block afbeelding
Evi Timmermans etimmermans@bexcommunicatie.nl +31 (0)40 294 52 52
+31 (0)6 12 10 92 96

The question is not what you look at but what you see Henry David Thoreau
Download het handboek creatieve werksessies

Wil je meer inzicht in hoe Bex* strategische en creatieve werksessies faciliteert? Of ben je op zoek naar handige technieken en handvatten voor het faciliteren van een sessie?

Block afbeelding
Teamleden Campagnes
(A-)sociaal campagne voeren Blog van Evi Timmermans

Leestijd 2 minuten | De race om het Witte Huis is beslist. Na een maandenlange race tussen kandidaten Joe Biden en Donald Trump mag Joe Biden zichzelf volgend jaar de nieuwe president van Amerika noemen. Er zijn interessante lessen voor campagnevoerders.

Block afbeelding
Iedereen is creatief! Blog van Marlon van den Besselaar

Als creatief krijg ik regelmatig de vraag wat creativiteit nu precies is? Of ik hoor: ‘Ik ben niet creatief hoor’. Iedereen is creatief of heeft creatief vermogen. Maar, net zoals elke andere eigenschap gaat creativiteit de een makkelijker af dan de ander. Dit neemt niet weg jouw creatief vermogen kunt ontwikkelen. Hoe? Dat leg ik je uit.

Block afbeelding
Tuinieren met verborgen inzichten Blog van Marlon van den Besselaar

”Een tuin tekenen?”, vragen mensen mij vaak bedenkelijk als ik in een creatieve werksessie de techniek ‘tuintekenen’ uitleg. Vaak gevolgd door ”Ik kan helemaal niet tekenen” en ”Daar heb ik echt meer tijd voor nodig”.

Block afbeelding