Over Jhorna Erkens

Communicatie is nooit een doel op zich, maar een middel om te bouwen aan een gewenste reputatie bij de juiste stakeholders om een achterliggend (business-)doel te bereiken. Hoe complexer de omgeving, hoe groter de uitdaging.

Terug naar
Onze mensen
Block afbeelding
Jhorna Erkens +31 (0)40 294 52 52
+31 (0)6 12 08 33 34
Teamleden Campagnes Teamleden Reputatie Block afbeelding
Ik heb vanaf dag één geleerd te vechten Corona betekende extra drukte voor directeur Jhorna Erkens. Als teamleider reputatiemanagement kwam er in de coronacrisis heel veel op haar af.
24/7 bereikbaar: bel +31 (0) 88 505 90 01

24/7 bereikbaar en beschikbaar

Block afbeelding
Alles voor woordvoerders Block afbeelding
Het belangrijkste doel van communicatie is je reputatie Wat een mooi artikel schreef Arjen Boukema in het vakblad C Magazine over onze directeur Jhorna.
Jhorna Erkens: communicatie in tijden van Corona Blog van Jhorna Erkens

Ongeveer ieder uur verschijnen er nieuwe berichten en vooral ook vele geruchten over het Coronavirus. En met elk bericht komen er meer vragen van medewerkers en loopt de onzekerheid op. Mag ik nog naar een cursus? Kan die vergadering doorgaan? Ik werk thuis maar wat moet ik doen als ik mijn dagen niet gevuld krijg?

Block afbeelding
Block afbeelding
Jhorna bij BNR Crisiscommunicatie voor studentenverenigingen
Back to business Blog van Jhorna Erkens

Een paar weken geleden lanceerden wij het vierfasenmodel waarin de verschillen in communicatie in tijden van Corona zijn vastgelegd. Hoewel Corona nog lang een stempel zal drukken op onze samenleving, zien wij dat bedrijven en instellingen zich voorzichtig voorbereiden op een versoepeling van de maatregelen.

Block afbeelding
Product Recall: welke keuzes maak jij? Blog van Jhorna Erkens

Onder de indruk van een geweldig inspirerend event van Kennedy Van der Laan; het How to survive the future festival, waar ik met Recall Solutions (een samenwerking tussen Kennedy Van der Laan, Cunningham Lindsey en Bex*communicatie) een workshop mocht verzorgen.

Block afbeelding
Block afbeelding
Lancering Recall Solutions Drie specialisten bundelen krachten op het gebied van product recalls