Over Lisenka Somers

Lisenka kent de bureauwereld van binnen en van buiten dankzij haar jarenlange ervaring bij verschillende bureaus. Ze coördineert, managet en coacht met veel verve het team van onze projectmanagers. Ze adviseert opdrachtgevers én collega’s en ontwikkelt complete on- en offline marketing campagnes. Kortom hands-on en knallen maar, wel met beleid.

Terug naar
Onze mensen
Block afbeelding
Lisenka Somers lsomers@bexcommunicatie.nl +31 (0)40 294 52 52
+31 (6) 1027 34 48

Teamleden Campagnes
Either you run the day, or the day runs you Jim Rohn
Werk voor Arriva - Reizigerscampagne pinnen

De gemiddelde opbrengsten van losse kaartjes bij de chauffeur (wagenverkoop) liggen hoger dan de gemiddelde opbrengsten van de OV-chipkaart. Daarom primair een campagne met verwijzing naar (contactloos) pinnen, omdat dit ervoor zorgt dat de losse kaartjes verkocht blijven worden.

Block afbeelding
Meer advies en tips rondom Corona
Werk voor Arriva - Voor Elkaar Pas

Voor Elkaar Pas houders, met een Voor Elkaar Pas, moeten we meer de bus in krijgen.

Block afbeelding
Block afbeelding
Video-interviews - Bex* Back to business Met de versoepeling van de maatregelen én de wetenschap dat 1,5 meter een grote impact heeft op de bedrijfsvoering en -inrichting, zijn wij benieuwd: hoe gaat jouw bedrijf daarmee om?
Block afbeelding
Echte conversatie = Succesvolle communicatie Bekijk onze bekroonde conversatiecampagne voor het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.
Werk voor Arriva - Drielandenlijn

In de aanbesteding van Limburg kwam de vraag naar voren hoe er zowel naar Aachen(Duitsland) als naar Luik(België) gereden zou kunnen worden. Hierbij is Aachen integraal onderdeel van de concessie Limburg en het traject naar Luik niet. Vooralsnog rijdt de treinverbinding van Maastricht naar Aachen.

Block afbeelding
Werk voor Arriva - Dienstregelingen 2019

Ieder jaar in december wijzigt de dienstregeling. Middels een dienstregelingencampagne worden de reizigers geattendeerd op deze verandering.

Block afbeelding
Ook de beste versie van jezelf worden? Vraag hier een offerte aan!
Jhorna Erkens: communicatie in tijden van Corona Blog van Jhorna Erkens

Ongeveer ieder uur verschijnen er nieuwe berichten en vooral ook vele geruchten over het Coronavirus. En met elk bericht komen er meer vragen van medewerkers en loopt de onzekerheid op. Mag ik nog naar een cursus? Kan die vergadering doorgaan? Ik werk thuis maar wat moet ik doen als ik mijn dagen niet gevuld krijg?

Block afbeelding