Bex*summer academy Inspirerende en leerzame workshops * kleine groepen * vakgenoten uit andere organisaties en branches * handige tips en praktische handvatten * Schrijf je hier in!
NL
EN
Crisis lijn (24/7)

Lisenka Somers

Doelgericht, duidelijk, humor
Asterisk

"Either you run the day, or the day runs you"

Met jarenlange ervaring bij diverse communicatie- en reclamebureaus is Lisenka dé expert op het gebied van account- en projectmanagement. Naast het coördineren, managen en coachen van het team van projectmanagers, is ze een onmisbare sparringpartner voor opdrachtgevers bij het ontwikkelen en uitrollen van complexe marketingcampagnes. Ook heeft Lisenka een belangrijke interne rol binnen ons bureau: als operations manager bewaakt ze deadlines, budgetten en kwaliteit en houdt ze zich bezig met het aanscherpen, implementeren en bewaken van de interne processen.

Opdrachtgevers werken graag met Lisenka samen vanwege haar vermogen om processen overzichtelijk te maken en haar hands-on mentaliteit. Ze doet er alles aan om het best haalbare resultaat neer te zetten. En wanneer iets niet mogelijk is, komt ze met een goed alternatief. Hierdoor weten opdrachtgevers altijd wat ze aan haar hebben. Ook niet onbelangrijk; ze zorgt voor de dagelijkse portie humor op de werkvloer.

Lisenka is stressbestendig en houdt wel van een beetje spanning. Daarom leest ze in haar vrije tijd graag een goede literaire thriller. Verder kan ze heel erg genieten van tijd doorbrengen met haar gezin, op vakantie gaan en steden bezoeken.

Kennismaken? Lisenka Somers
Lisenka Somers
Lisenka Somers - Bex*
Voor effectieve campagnes met intern draagvlak en klinkende resultaten

Voor effectieve campagnes met intern draagvlak en klinkende resultaten

Merkstrategie & Campagnes
Asterisk
Vragen?

+31 (0)40 294 52 52
info@bexcommunicatie.nl

Piuslaan 70a
5614 CM  Eindhoven

Crisisondersteuning

Voor direct contact met een van onze crisisexperts. Ook buiten kantoortijden.

+31 (0)88 505 90 01  (24/7)