Merel van de Meulengraaf - adviseur

Na mijn opleiding Communicatie heb ik mij verdiept in contentcreatie. Het is dé uitdaging om een verhaal tot leven te brengen. Met de juiste middelenmix inspelen op de belevingswereld van de doelgroep. Ik geef social media workshops en adviseer over ambassadeursprogramma’s.

“Bex* is een walhalla voor jonge adviseurs, zoveel kennis en expertise."

Terug naar
Onze mensen
Block afbeelding
Merel van de Meulengraaf mvdmeulengraaf@bexcommunicatie.nl +31 (0)6 12 42 41 30

Knowledge is power but enthusiasm pulls the switch Ivern Ball
Download het handboek creatieve werksessies

Wil je meer inzicht in hoe Bex* strategische en creatieve werksessies faciliteert? Of ben je op zoek naar handige technieken en handvatten voor het faciliteren van een sessie?

Block afbeelding
Podcasts steeds meer beluisterd Blog van Merel van de Meulengraaf

Nederland telt inmiddels meer dan vijf miljoen podcastluisteraars. Dat blijkt uit de Markteffect Podcastmonitor. De groei van 39% ten opzichte van begin dit jaar is te danken aan het stijgende aantal te beluisteren podcasts en ook dankzij de aandacht die media eraan besteden.

Block afbeelding
Teamleden Campagnes Bex* tips & adviezen ontvangen?
Bex*communicatie opent Bex*Impact Academy

Eindhoven, 7 november 2019 – Vandaag opent Bex*communicatie in het bijzijn van circa 200 opdrachtgevers en relaties op officiële wijze de Bex*Impact Academy. Na een intensieve verbouwing beschikt Bex*communicatie over een vleugel met een radiostudio, televisiestudio’s en een minitheater.

Block afbeelding
Block afbeelding
Onderzoek ambassadeursprogramma’s De grootste fans werken vaak al in je organisatie. Da´s fijn, zeker als die fans hun ideeën en opvattingen delen met de buitenwereld. Merel van de Meulengraaf deed onderzoek naar succesfactoren en knelpunten van ambassadeursprogramma’s.
Ambassadeur Wilco verlegt zijn grenzen Blog van Merel van de Meulengraaf

Ik stap de bus uit – fijne dag nog! – en steek de straat over. In koffiebar ‘Heilige Boontjes’ ontmoet ik politieman Wilco Berenschot. Hij is één van de mensen die ik spreek over ambassadeursprogramma’s.

Block afbeelding