Sanne

Interne boegbeelden, scherpe content en impactvolle campagnes die een strategie in- en extern tot leven wekken. Van complexe communicatievraagstukken word ik enthousiast. Door gedurfde vragen te stellen, buiten de gebaande paden te begeven en een analytische blik, help ik opdrachtgevers op weg naar een ijzersterke positionering.

Terug naar
Onze mensen
Block afbeelding
Sanne de Wert sdwert@bexcommunicatie.nl +31 (0)6 12 87 41 46

Teamleden Reputatie
Bex* Back Up

We merken dat organisaties als gevolg van de Coronacrisis communicatiecapaciteit tekort komen. Zowel kwantitatief (teveel werk voor eigen communicatiemensen), als kwalitatief (vragen die om specifieke deskundigheid vragen).

Block afbeelding
5 tips voor een krachtige slogan

Hoe ingewikkelder onze wereld, hoe meer behoefte we hebben aan een eenvoudige boodschap die de essentie samenvat. Tijdens de laatste editie van onze ‘Bex*to School’ reeks dit najaar was dit één van de onderwerpen op de agenda.

Block afbeelding
Bex* creatieve sessies Blog van Sanne de Wert

Bex* faciliteert creatieve werksessies waarmee we het denkproces van uw organisatie versnellen.

Block afbeelding
Farent staat naast je

Nadat ik eerst 2 korte workshops storytelling verzorgde voor Farent Sociaal werk volgden daarna 9 trainingen storytelling.

Block afbeelding
Block afbeelding
Bex*communicatie opent Bex*Impact Academy Eindhoven, 7 november 2019 – Vandaag opent Bex*communicatie in het bijzijn van circa 200 opdrachtgevers en relaties op officiële wijze de Bex*Impact Academy. Na een intensieve verbouwing beschikt Bex*communicatie over een vleugel met een radiostudio, televisiestudio’s en een minitheater.
Coronavirus advies en tips
PR in coronatijd: oprecht of opportunistisch? Blog van Sanne de Wert

04-05-2020

Block afbeelding