PR, mediarelaties en woordvoering

Wij bieden op diverse gebieden ondersteuning bij het omgaan met media en in de communicatie met alle stakeholders. Wij nemen werk uit handen, vullen aan waar nodig en je kunt ons bijschakelen voor alle benodigde crisiscommunicatie-activiteiten.

Terug naar
Wat we doen op gebied van Reputatie
Mediabeleid

Is onze mediastrategie effectief? Hebben we de kansen en risico's goed in kaart gebracht? Zijn onze kernboodschappen duidelijk, scherp, compliant en doeltreffend?

Block afbeelding
Ontwikkelen statements en Questions & Answers

Onder constructie

Block afbeelding
Monitoring van (sociale) media

Hoe zijn de resultaten van onze mediastrategie? Draagt onze publiciteit bij aan de strategie van de organisatie? Hoe zijn de sentimenten van onze stakeholders en van de publieke opinie rond onze organisatie? Bij deze en andere vragen helpen we je graag.

Block afbeelding
Mediatraining
Interim woordvoerder nodig? Bel Bex*, 24/7 beschikbaar

Ineens ben je in het landelijke nieuws, je telefoon staat roodgloeiend omdat journalisten continu bellen. En er staan journalisten met microfoons en camera’s voor de deur, die een reactie willen. Je hebt geen idee of en hoe je die te woord moet staan. En je beseft dat er afbreukrisico’s zijn, zelfs bij goed nieuws.

Block afbeelding
Mediatraining voor ervaren woordvoerders

Ben ik nog wel scherp als een cameraploeg mij overvalt? Hou ik onder extreme druk nog steeds de controle over het interview? Na deze mediatraining voor gevorderden ben je weer scherp op je eigen valkuilen én sterktes waardoor je met meer zelfvertrouwen een journalist te woord staat.

Block afbeelding