Crisistrainingen

Een crisis kan je zorgvuldig opgebouwde reputatie binnen een paar uur ernstig beschadigen. Een goed op elkaar ingespeeld crisisteam is cruciaal. Met deze maatwerktrainingen vergroot je de vaardigheden en de effectiviteit van je crisisteam. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een op maat offerte. We denken graag met je mee.

Terug naar
alle trainingen
Block afbeelding
Masterclass crisismanagement Vergroot het crisisbewustzijn van je organisatie. Als deelnemers krijg je veel praktische tips. Je oefent cruciale vaardigheden voor crisisteams: scenariodenken, stakeholderanalyses en strategiebepaling.
Block afbeelding
Crisissimulatie Onze crisissimulaties zijn al jaren populair omdat ze op effectieve wijze de vaardigheden van elk crisisteam aanscherpen. Daarnaast is het een prima methode om de effectiviteit van je crisisplan te toetsen.
Block afbeelding
Crisiswoordvoering Crisiswoordvoering Bestuurders, woordvoerders en andere professionals die zich willen bekwamen in crisiswoordvoering. Bijvoorbeeld hoe je omgaat met een cameraploeg en een goedgebekte journalist die onverwachts je organisatie binnenlopen.
Block afbeelding
Social media crisislab Social media crisislab Deze training is ideaal voor crisisteams die de dynamiek van social media tijdens een crisissituatie willen ervaren. In een beschermde omgeving simuleren we een ‘social media bom’. Inclusief instructies om de schade te beperken.
Block afbeelding
Serge van Rooij +31 (0)40 294 52 52
+31 (0)6 53 50 08 33
Meer over crisis
Elf meest gemaakte fouten Noud Bex

De adviseurs van Crion, centrum voor crisisondersteuning (een joint venture van Bex*communicatie en International Security Partners) worden jaarlijks bij vele tientallen crisissituaties ingeschakeld. Van medische calamiteiten tot seksueel misbruik en van cybercrime tot ontvoering. Bij bedrijven, non-profit organisaties en overheden

Block afbeelding
Very satisfied with the quality of this crisis simulation. Great Job! Theo Houwen, Managing Director EMEA Driscoll’s
Nooit gedacht dat er zoveel bij crisiscommunicatie komt kijken! Petra van den Broek, CFO Saint Gobain
Checklist voor inrichting van crisisruimte Noud Bex

Als een organisatie zich professioneel voorbereidt op het gebied van crisismanagement en –communicatie, dan mag een goed geoutilleerde crisisruimte niet ontbreken.

Block afbeelding
Block afbeelding
Slecht nieuws presenteren aan emotionele groepen De training is bedoeld voor iedereen die een groep emotionele mensen moet toespreken. Bijvoorbeeld bij stakingen, massaontslagen of de komst van een AZC.
Block afbeelding
Crisiscommunicatie-case voorbeeld voor de branche Jury prijst crisiscommunicatie-case voor zorgorganisatie als voorbeeld voor de branche