Je doet jezelf een plezier met een presentatietraining van Bex! Annemiek van Puijenbroek - Havep
Presentatietrainingen

Impact. Dat is wat je wilt als je presenteert. Maar hoe? Vertaal je kennis in een relevante boodschap. Plus non-verbale communicatie die het beste in je naar boven haalt. Wij weten hoe. Geen trucjes. Wel succes dankzij een unieke methode om snel een goede presentatie te maken.

Terug naar
alle trainingen
Block afbeelding
Boeiend presenteren Je boodschap met impact overbrengen. Publiek dat van begin tot eind geboeid is. Terwijl je zelf ontspannen en met zelfvertrouwen voor de groep staat. In deze basistraining leer je alles wat je nodig hebt om boeiend te presenteren.
Block afbeelding
Executive presence Jij bent een leider die overtuigend en impactvol wil communiceren. In vergaderingen, bij presentaties of in gesprekken. De oplossing? Verbinding en non-verbale communicatie die jouw boodschap maximaal versterkt. Wij leren je hoe.
Door de presentatiecoach van Bex* heb ik nu echt verbinding met mijn publiek CFO, Mobiele telecom provider
Block afbeelding
Natuurlijk presenteren Je bent al een ervaren spreker, maar je wilt een persoonlijke stijl ontwikkelen. Zodat je in elke situatie authentiek overkomt. Wij leren je echt verbinding te maken, zodat je elk publiek naar je hand kunt zetten.
Zeer treffende en persoonlijke tips en feedback gekregen, super! Daniek van Son, Brand Manager Havep
Block afbeelding
Presentatiecoaching geeft hoogleraar meer impact Prof. dr. Jelle Barentsz is wereldberoemd op het gebied van MRI-diagnostiek.
Ik was de rode draad tijdens de presentatietraining. Daardoor veel geleerd! CEO wereldwijd opererend productiebedrijf
Block afbeelding
Slecht nieuws presenteren aan emotionele groepen De training is bedoeld voor iedereen die een groep emotionele mensen moet toespreken. Bijvoorbeeld bij stakingen, massaontslagen of de komst van een AZC.
Block afbeelding
Speech training Wil je impact maken met je speech of presentatie? Dan is deze persoonlijke training ideaal voor jou.
Block afbeelding
Serge van Rooij +31 (0)40 294 52 52
+31 (0)6 53 50 08 33
Slechte presentatietips door trainers #1: Handen. Serge van Rooij

Een tijdje geleden trainde ik een Italiaanse manager. Wat me opviel, is dat hij zijn handen niet gebruikte. Alsof ze vastgeplakt waren aan zijn lichaam.

Block afbeelding
Wil je meer impact? Loop over naar de Dark Side… Serge van Rooij

In dit artikel leg ik uit waarom je je publiek pijn moet doen.

Block afbeelding
Block afbeelding
Onze specialisten werden topsprekers dankzij Bex* In het diepste geheim werkte een Nederlandse multinational de afgelopen jaren aan de grootste introductie ooit van een nieuw strategisch product.
De snelste manier om een presentatie te maken Serge van Rooij

Wat mij opvalt is dat vrijwel iedereen die een presentatie gaat voorbereiden, PowerPoint of een vergelijkbaar programma opstart.

Block afbeelding
Verboden woorden voor presentaties Serge van Rooij

Wat me steeds opvalt, is dat vrijwel iedereen woorden gebruikt die hun impact direct ondermijnt. De kans is groot dat jij dat ook doet.

Block afbeelding
Block afbeelding
Dit geheim zou elke spreker moeten kennen Je stresslevel 25% verminderen in twee minuten. Zodat je krachtiger overkomt in vergaderingen en bij presentaties. Of bij een eerste date. Bekijk deze video en je weet hoe je het doet.
Je verhaal onthouden: De Bassie methode. Serge van Rooij

“Hoe moet ik dat toch allemaal onthouden,” verzuchtte een van mijn opdrachtgevers onlangs. “Ik ben altijd bang dat ik iets vergeet.” Dat is voor mij het moment om clown Bassie erbij te halen.

Block afbeelding
Last minute prep!

Het kan gebeuren dat je slechts enkele uren hebt om een belangrijke presentatie voor te bereiden. Aarzel niet, ook dan kunnen we je helpen. Bel daarvoor ons speciale crisisnummer: +31 40 2945222 (24/7)

Block afbeelding
Melania Trump vs Michelle Obama. Wie geloof je? Melania Trump's speech bij de Nationale Conventie van de republikeinen vertoont opvallend veel overeenkomsten met Michelle Obama's speech uit 2008. Maar wie geloof je?
Maak van je presentatie geen troonrede Serge van Rooij

Vandaag leest onze koning weer de troonrede voor. Volgens mij zijn er betere manieren om de bevolking van Nederland toe te spreken, maar aangezien ik weinig macht heb in Den Haag, heb ik me erbij neergelegd dat dit nu eenmaal hoort bij het protocol rondom Prinsjesdag.

Block afbeelding
De paradox van authenticiteit Serge van Rooij

Natuurlijk zijn we allemaal individuen. Maar als we in een groep zijn (of we die mensen nu kennen of niet), denkt ons onderbewuste dat we weer in een stam/ tribe zitten. Ons instinct zoekt in zo'n situatie automatisch een leider. Iemand die ons naar een veilige plek loodst als er gevaar dreigt.

Block afbeelding
10 tips voor meer interactie met je publiek -8- Serge van Rooij

Een van de krachtigste methoden om een connectie te maken met je publiek, daar wil ik het deze keer met je over hebben. Ik vertel je nog niet wat het is. Ik ga eerst een ervaring met je delen. Maar na dit blog, weet jij hoe jij je gedachten in het hoofd van je publiek krijgt. Als een echte communicatie Jedi. Beloofd.

Block afbeelding
10 tips voor meer interactie met je publiek -7- Serge van Rooij

Stel je voor dat na jouw volgende presentatie mensen uit je publiek in de pauze letterlijk jouw belangrijkste boodschappen reclameren. Onmogelijk? Ik denk het niet.

Block afbeelding
10 tips voor meer interactie met je publiek -6- Serge van Rooij

Een tijdje geleden stond ik naar een CEO te kijken die haar medewerkers toesprak.

Block afbeelding
10 tips voor meer interactie met je publiek -5- Serge van Rooij

Gooi Powerpoint uit het raam en de beamer erachteraan. Dé tool voor betere presentaties is niet PowerPoint of Prezi. De beste tool ben je namelijk zelf.

Block afbeelding
Block afbeelding
10 tips voor meer interactie met je publiek -4- Echte emoties zijn krachtiger dan woorden
10 tips voor meer interactie met je publiek -3- Serge van Rooij

Hou de aandacht vast met de WII4Y-formule

Block afbeelding
10 tips voor meer interactie met je publiek -2- Serge van Rooij

De krachtigste connectie is oogconnectie

Block afbeelding
Deze vijf vragen maken jouw presentatie beter Serge van Rooij

Met deze vijf vragen controleer je snel of je presentatie goed in elkaar zit.

Block afbeelding
Block afbeelding
Death by Powerpoint Comedian Don McMillan laat op een grappige manier zien hoe fout we PowerPoint gebruiken.
10 tips voor meer interactie met je publiek -1- Serge van Rooij

Tijdens presentatietrainingen is de meest gestelde vraag hoe je meer interactie creëert. Nu is interactie met publiek eenvoudiger dan je denkt: ontspan je publiek.

Block afbeelding
Block afbeelding
Het geheim van succesvolle speeches Leer hoe ook jij een speech of presentatie die lang blijft hangen