Presentatietrainingen

Presenteren is spannend: wat nou als je een black-out krijgt, je publiek afhaakt en je handen niet doen wat jij wilt? Als je daar een paar trucjes voor zoekt, dan moet je niet bij ons zijn. Maar wil je leren hoe je écht impact maakt? Zodat jouw presentatie het wint van de smartphone van je publiek? Geef jezelf dan één van deze trainingen cadeau.

Terug naar
alle trainingen
Block afbeelding
Serge van Rooij +31 (0)40 294 52 52
+31 (0)6 53 50 08 33
Je doet jezelf een plezier met een presentatietraining van Bex! Annemiek van Puijenbroek - Havep
Block afbeelding
Onze trainingsgids vliegt de deur uit. Heb jij er al eentje? Onze trainingsgids staat boordevol handige tips en leuke artikelen, geschreven door onze trainers.
Block afbeelding
Onze experts werden topsprekers dankzij Bex* In het diepste geheim werkte een Nederlandse multinational de afgelopen jaren aan de grootste introductie ooit van een nieuw strategisch product.
Wil jij meer impact in een gesprek of vergadering? Serge van Rooij

Deze makkelijke tip helpt direct.

Block afbeelding
Block afbeelding
Boeiend presenteren Je boodschap met impact overbrengen. Publiek dat van begin tot eind geboeid is. Terwijl je zelf ontspannen en met zelfvertrouwen voor de groep staat. In deze basistraining leer je alles wat je nodig hebt om boeiend te presenteren.
Block afbeelding
Natuurlijk presenteren Je bent al een ervaren spreker, maar je wilt een persoonlijke stijl ontwikkelen. Zodat je in elke situatie authentiek overkomt. Wij leren je echt verbinding te maken, zodat je elk publiek naar je hand kunt zetten.
Block afbeelding
Executive presence Jij bent een leider die overtuigend en impactvol wil communiceren. In vergaderingen, bij presentaties of in gesprekken. De oplossing? Verbinding met je publiek en non-verbale communicatie die jouw boodschap maximaal versterkt. Wij leren je hoe.
Block afbeelding
Slecht nieuws presenteren aan emotionele groepen De training is bedoeld voor iedereen die een groep emotionele mensen moet toespreken. Bijvoorbeeld bij stakingen, massaontslagen of de komst van een AZC.
Ik was de rode draad tijdens de presentatietraining. Daardoor veel geleerd! CEO wereldwijd opererend productiebedrijf
Zeg dit nooit als je presenteert Serge van Rooij

Onbedoeld saboteren sprekers zichzelf met zinnen en woorden die onschuldig klinken, maar het niet zijn. Daarom leg ik in een aantal posts uit welke zinnen niet werken en wat een beter alternatief is.

Block afbeelding
Slechte presentatietips #7: Oefen voor de spiegel Serge van Rooij

Oefen je presentatie nooit voor de spiegel. Deze veelvuldig gegeven tip werkt namelijk niet.

Block afbeelding
Wil je meer impact? Loop over naar de Dark Side… Serge van Rooij

In dit artikel leg ik uit waarom je je publiek pijn moet doen.

Block afbeelding
De snelste manier om een presentatie te maken Serge van Rooij

Wat mij opvalt is dat vrijwel iedereen die een presentatie gaat voorbereiden, PowerPoint of een vergelijkbaar programma opstart.

Block afbeelding
Deze twijfelwoorden ondermijnen jouw impact Serge van Rooij

De kans is groot dat jij twijfelwoorden gebruikt. En dat maakt je minder overtuigend.

Block afbeelding
Block afbeelding
Dit geheim zou elke spreker moeten kennen Je stresslevel 25% verminderen in twee minuten. Zodat je krachtiger overkomt in vergaderingen en bij presentaties. Of bij een eerste date. Bekijk deze video en je weet hoe je het doet.
Je verhaal onthouden: De Bassie methode. Serge van Rooij

“Hoe moet ik dat toch allemaal onthouden,” verzuchtte een van mijn opdrachtgevers onlangs. “Ik ben altijd bang dat ik iets vergeet.” Dat is voor mij het moment om clown Bassie erbij te halen.

Block afbeelding
Last minute prep!

Het kan gebeuren dat je slechts enkele uren hebt om een belangrijke presentatie voor te bereiden. Aarzel niet, ook dan kunnen we je helpen. Bel daarvoor ons speciale crisisnummer: +31 40 2945222 (24/7)

Block afbeelding
Melania Trump vs Michelle Obama. Wie geloof je? Melania Trump's speech bij de Nationale Conventie van de republikeinen vertoont opvallend veel overeenkomsten met Michelle Obama's speech uit 2008. Maar wie geloof je?
De paradox van authenticiteit Serge van Rooij

Natuurlijk zijn we allemaal individuen. Maar als we in een groep zijn (of we die mensen nu kennen of niet), denkt ons onderbewuste dat we weer in een stam/ tribe zitten. Ons instinct zoekt in zo'n situatie automatisch een leider. Iemand die ons naar een veilige plek loodst als er gevaar dreigt.

Block afbeelding
10 tips voor meer interactie met je publiek -8- Serge van Rooij

Een van de krachtigste methoden om een connectie te maken met je publiek, daar wil ik het deze keer met je over hebben. Ik vertel je nog niet wat het is. Ik ga eerst een ervaring met je delen. Maar na dit blog, weet jij hoe jij je gedachten in het hoofd van je publiek krijgt. Als een echte communicatie Jedi. Beloofd.

Block afbeelding
10 tips voor meer interactie met je publiek -7- Serge van Rooij

Stel je voor dat na jouw volgende presentatie mensen uit je publiek in de pauze letterlijk jouw belangrijkste boodschappen reclameren. Onmogelijk? Ik denk het niet.

Block afbeelding
10 tips voor meer interactie met je publiek -6- Serge van Rooij

Een tijdje geleden stond ik naar een CEO te kijken die haar medewerkers toesprak.

Block afbeelding
10 tips voor meer interactie met je publiek -5- Serge van Rooij

Gooi Powerpoint uit het raam en de beamer erachteraan. Dé tool voor betere presentaties is niet PowerPoint of Prezi. De beste tool ben je namelijk zelf.

Block afbeelding
Block afbeelding
10 tips voor meer interactie met je publiek -4- Echte emoties zijn krachtiger dan woorden
10 tips voor meer interactie met je publiek -3- Serge van Rooij

Hou de aandacht vast met de WII4Y-formule

Block afbeelding
10 tips voor meer interactie met je publiek -2- Serge van Rooij

De krachtigste connectie is oogconnectie

Block afbeelding
Deze vijf vragen maken jouw presentatie beter Serge van Rooij

Met deze vijf vragen controleer je snel of je presentatie goed in elkaar zit.

Block afbeelding
Block afbeelding
Death by Powerpoint Comedian Don McMillan laat op een grappige manier zien hoe fout we PowerPoint gebruiken.