Storytellingtrainingen

Echte leiders vertellen verhalen waarmee ze visie, missie, strategieën, plannen, businesscases en projecten tot leven wekken. Het effect? Meer trotse en betrokken medewerkers, snellere veranderprocessen en betere resultaten. Ervaar het zelf, het werkt.

Terug naar
alle trainingen
Block afbeelding
Serge van Rooij +31 (0)40 294 52 52
+31 (0)6 53 50 08 33
Block afbeelding
Basistraining storytelling In deze basistraining storytelling leer je hoe je storytelling succesvol in een organisatie inzet. Je ervaart de kracht van verhalen en weet hoe en wanneer je verhalen kunt inzetten om jouw doelen beter te bereiken.
Ook de beste versie van jezelf worden? Vraag hier een offerte aan! Block afbeelding
Training veranderverhalen Veranderverhalen zorgen voor meer succes bij transitieprocessen. Deze training vergroot je vermogen om mensen met behulp van een persoonlijk verhaal te betrekken en mee te nemen in de verandering.
Block afbeelding
Internationale award voor storytelling Bex* won samen met KPN een European Excellence Award voor een verandertraject. We leerden de top 50 managers van KPN hoe ze de nieuwe strategie als een inspirerend verhaal konden vertellen aan hun teams. Met succes.
Meer over storytelling Block afbeelding
The Wow Starts Now Mijn nieuwste boek gaat over de kracht van storytelling om ideeën tot leven te wekken.
Block afbeelding
Wil jij onze trainingsgids ontvangen? Onze (gratis) trainingsgids staat boordevol handige tips en leuke artikelen, geschreven door onze trainers.
Block afbeelding
Basistraining storytelling vernieuwd Wij luisteren graag naar onze opdrachtgevers. En niet alleen dat…wij nemen de feedback die we krijgen ter harte. Het triggert ons bijvoorbeeld om onze basistraining storytelling te vernieuwen.