Storytellingtrainingen

Echte leiders vertellen verhalen waarmee ze visie, missie, strategieën, plannen, businesscases en projecten tot leven wekken. Het effect? Meer trots, snellere veranderprocessen en betere resultaten. Ervaar het zelf, het werkt.

Terug naar
alle trainingen
Block afbeelding
Basistraining storytelling vernieuwd Wij luisteren graag naar onze opdrachtgevers. En niet alleen dat…wij nemen de feedback die we krijgen ter harte. Het triggert ons bijvoorbeeld om onze basistraining storytelling te vernieuwen.
Block afbeelding
Basistraining storytelling In deze basistraining storytelling leer je hoe je storytelling succesvol in een organisatie inzet. Je ervaart de kracht van verhalen en weet hoe en wanneer je verhalen kunt inzetten om jouw doelen beter te bereiken.
Block afbeelding
Training veranderverhalen Veranderverhalen zorgen voor meer succes bij transitieprocessen. Deze training vergroot je vermogen om mensen met behulp van een persoonlijk verhaal te betrekken en mee te nemen in de verandering.
Block afbeelding
Training personal storytelling Deze training is ideaal voor leiders. Wie ben je, waar sta je voor en waar ga je voor? En hoe breng je dat over? Je leert hoe je een blijvende verbinding maakt met je publiek door middel van jouw persoonlijke verhalen.
Block afbeelding
Training visual storytelling Beeld zegt meer dan 1000 woorden. Deze training leert je hoe een krachtig en helder visueel verhaal bijvoorbeeld de corporate communicatie van een organisatie versterkt. Of hoe je jouw persoonlijke verhaal visualiseert.
Block afbeelding
Serge van Rooij +31 (0)40 294 52 52
+31 (0)6 53 50 08 33
Super, very inspiring! Anna Palling, Internal Communications Philips
Meer over storytelling
Inspirerend en praktisch; doen! Jolande Niermeijer, Ministerie Buitenlandse Zaken
Block afbeelding
Internationale award voor storytelling Bex* won samen met KPN een European Excellence Award voor een verandertraject. We leerden de top 50 managers van KPN hoe ze de nieuwe strategie als een inspirerend verhaal konden vertellen aan hun teams. Met succes.
Block afbeelding
No Story No Glory Mijn tweede boek over storytelling gaat over de rol van verhalen bij het versterken van leiderschap
Block afbeelding
Het geheim van succesvolle speeches Leer hoe ook jij een speech of presentatie die lang blijft hangen