Onze specialisten

Lees meer over onze veranderspecialisten.

Terug naar
Veranderen
Block afbeelding
Eveline ter Laak: senior adviseur Ik help organisaties om snel tot de kern van de verandering door te dringen en om dat in effectieve communicatie te vatten.
Block afbeelding
Vera Zuidhof: junior adviseur Mijn expertise is gedragsbeïnvloeding. Ik ben master in communicatie & beïnvloeding en maak slim gebruik van effectieve technieken om succesvol te veranderen. Altijd rekening houdend met wat er in de onderbuik van de organisatie zich afspeelt.
Block afbeelding
Etienne Kreutzer: gedragswetenschapper Met kennis van gedrag bepaal ik welke maatregelen nieuw gedrag laten zien
Block afbeelding
Peter van den Besselaar: senior adviseur en coach Ik lever een betekenisvolle bijdrage aan regie in veranderprocessen door mijn creativiteit en ruim twintig jaar ervaring als teamleider en directeur. Veranderingen lopen soepeler door positief te denken.
Block afbeelding
Marjan Jansen: senior adviseur Samen het verschil maken. Daar ga ik voor. Ik werk graag samen met opdrachtgevers in co-creatie aan projecten om het beste in elkaar naar boven halen. En om zo het beste resultaat te halen. Ik heb 20 jaar ervaring met in- en externe communicatie. Mijn hart ligt het meest bij verandercommunicatie.
Block afbeelding
Theo Hendriks: storyteller Ik geef mensen, merken en organisaties hun verhaal terug. Een verhaal dat ze misschien allang kenden maar niet meer vertellen. Ik help leiders met het vertellen over hun ideeën, ik help organisaties met het versnellen van verandering.
Block afbeelding
Maud Halkes: leiderschaps- en teamcoach Maud Halkes: leiderschaps- en teamcoach
Block afbeelding
Training 'Anders kijken naar verandering' Faciliteren en organiseren van bottom-up veranderingen
Block afbeelding
Mina Shahabi: adviseur Mensen vergeten te vaak dat luisteren een belangrijk onderdeel is van communicatie. Mijn advieswerk begint juist bij luisteren.
Block afbeelding
Ron van Berkel: storyteller Ik zorg ervoor dat het verandertraject vanaf het begin soepel loopt dankzij een overtuigend en verbindend verhaal dat mensen in het hart raakt. Vervolgens verleid ik mensen dat verhaal zo authentiek mogelijk te vertellen en te delen. Mijn bevlogenheid werkt daarbij zeer aanstekelijk.