Hands-on en communiceren maar!

Mijn passie en kracht liggen bij in- en externe communicatie. Ik vind mijn uitdaging in de organisatie van evenementen en het verzorgen van on- en offline content. Als officemanager deel ik mijn kennis op gebied van communicatie en het hands-on organiseren met mijn collega's. Werkgeluk is voor mij een must. Ik houd van vrolijke open collega’s!

Terug naar
Home
Wie goed doet, goed ontmoet
Block afbeelding
Christel Verbeek +31 (0)40 - 294 52 52
+31 (6)13 84 64 76
Ook de beste versie van jezelf worden? Vraag hier een offerte aan! Block afbeelding
Tomas Knoops, patissier met een missie “Door de structuur is er ruimte voor spontaniteit en kan ik op het podium meer mezelf zijn dan vóór de presentatiecoaching”
Een idee is pas een goed idee als het steun krijgt Peter van den Besselaar

Spread the word. Een idee is pas een goed idee als het steun krijgt.

Block afbeelding
Block afbeelding
ASML: communicatie & beïnvloeding in de praktijk! Bij ASML is duurzaam reizen erg belangrijk. Daarom zijn onze collega’s Eveline en Vera voor ASML aan de slag gegaan om iedereen te belonen die met de fiets naar het werk komt én om iedereen die dat niet doet, te stimuleren.
Block afbeelding
Aandacht voor een schonere wereld Voor Technische Unie is het vanzelfsprekend om te werken aan een circulaire economie en een duurzame samenleving. De grootste technische groothandel van Nederland streeft er namelijk naar de groenste kennis-en distributiepartner te zijn.
Mensen met een passie zijn authentiek Block afbeelding
Simuleer jouw presentatie of optreden Bex*stage! Deze week zijn in ons splinternieuwe Bex*stage theater de stoelen gemonteerd. Onze trainers staan te popelen om jou te coachen met het krijgen van meer impact, meer zelfvertrouwen of simpelweg nog meer succes op de momenten dat het er écht om gaat..
Hoe blijven we een recall serieus nemen? Jhorna Erkens

Een hoger bewustzijn en verantwoordelijkheidsbesef bij producenten? Jazeker! Maar hoe zorgen we er voor dat het publiek een recall serieus blijft nemen?

Block afbeelding
Block afbeelding
Mediatraining Als je geen ervaring hebt met journalisten, kan een interview veel stress opleveren. Hoe voorkom je dat je iets zegt waar je later spijt van hebt? Wat antwoord je op vragen die je niet verwacht? Hoe hou je op een natuurlijke manier de controle over een interview? Na deze mediatraining geef je met minder stress een beter interview.
Toptips en Nieuws ontvangen van onze trainers?
Kracht van anders denken in veranderingen Eveline ter Laak

Lessen uit transitiemanagement

Block afbeelding
Block afbeelding
Wil jij onze trainingsgids ontvangen? Onze (gratis) trainingsgids staat boordevol handige tips en leuke artikelen, geschreven door onze trainers.