Hands-on en communiceren maar!

Mijn passie en kracht liggen bij in- en externe communicatie. Ik vind mijn uitdaging in de organisatie van evenementen en het verzorgen van on- en offline content. Als officemanager deel ik mijn kennis op gebied van communicatie en het hands-on organiseren met mijn collega's. Werkgeluk is voor mij een must. Ik houd van vrolijke open collega’s!

Terug naar
Home
Block afbeelding
Christel Verbeek +31 (0)40 - 294 52 52
+31 (6)13 84 64 76
Wie goed doet, goed ontmoet
Een idee is pas een goed idee als het steun krijgt Peter van den Besselaar

Spread the word. Een idee is pas een goed idee als het steun krijgt.

Block afbeelding
Hoe blijven we een recall serieus nemen? Jhorna Erkens

Een hoger bewustzijn en verantwoordelijkheidsbesef bij producenten? Jazeker! Maar hoe zorgen we er voor dat het publiek een recall serieus blijft nemen?

Block afbeelding
Block afbeelding
Mediatraining Als je geen ervaring hebt met journalisten, kan een interview veel stress opleveren. Hoe voorkom je dat je iets zegt waar je later spijt van hebt? Wat antwoord je op vragen die je niet verwacht? Hoe hou je op een natuurlijke manier de controle over een interview? Na deze mediatraining geef je met minder stress een beter interview.
Block afbeelding
Aandacht voor een schonere wereld Voor Technische Unie is het vanzelfsprekend om te werken aan een circulaire economie en een duurzame samenleving. De grootste technische groothandel van Nederland streeft er namelijk naar de groenste kennis-en distributiepartner te zijn.
Kracht van anders denken in veranderingen Eveline ter Laak

Lessen uit transitiemanagement

Block afbeelding
Block afbeelding
Wil jij onze trainingsgids ontvangen? Onze (gratis) trainingsgids staat boordevol handige tips en leuke artikelen, geschreven door onze trainers.