Marketingcommunicatie en Advertising

Marketing gaat niet over het verkopen van producten of diensten, maar over het produceren van waar de doelgroep behoefte aan heeft. En zonder advertising weet jij wat je doet, maar verder weet niemand wat en vooral ook waarom je het doet.

Terug naar
onze mensen
Ons werk Demi Mennen

Binnen Bex*communicatie werk ik met een team van projectmanagers en adviseurs voor een top 50 marketing communicatie account, waarin alles draait om efficiënt werken.

Block afbeelding
Zonder advertising weet jij wat je doet, maar verder weet niemand dat.
Werk voor Arriva - Arbeidsmarktcampagne Demi Mennen

Om aan de (toekomstige) vraag naar goede mensen te voldoen, is het voor Arriva van groot belang om met een goed gefundeerde campagne te starten, waarbij potentieel geïnteresseerden overwegen om te solliciteren bij Arriva. Deze campagne betreft de zoektocht naar goede buschauffeurs.

Block afbeelding
Projectmanagement is een vak Meriam van Hees

Misschien ken je het programma wel: Bouwval gezocht UK (Property Ladder). Persoonlijk, maar ook vakmatig vind ik het een heerlijk programma om naar te kijken. Mensen die besluiten om een nieuwe carrière te beginnen als projectontwikkelaar maar vaak voor een grote verrassing komen te staan als ze zien wat het eigenlijk inhoudt.

Block afbeelding
Projectmanagement Marketingcommunicatie en Advertising

Projectmanagers zijn de meest creatieve professionals in de wereld. Projectmanagers vinden uit wat er allemaal mis kan gaan, voor het daadwerkelijk mis gaat. Projectmanagers ontzorgen, waardoor de dromers en denkers groots kunnen dromen en denken en waardoor de klant kan focussen op wat echt belangrijk is.

If it is not managed, nothing else can be managed.
Block afbeelding
Demi Mennen +31 (0)40 294 52 52
+31 (0)6 12 10 92 61
Block afbeelding
Werk voor Arriva - Keukenhof Arriva verzorgt een groot deel van het vervoer naar Keukenhof. Keukenhof is een groot evenement dat jaarlijks terugkeert, een waar bloemenspektakel. Met een campagne wil Arriva bezoekers van Keukenhof overhalen om met het OV naar Keukenhof te reizen. Wij ondersteunen en adviseren Arriva in deze campagne.
Block afbeelding
Werk voor Arriva - Cashloos Het is binnenkort niet meer mogelijk om met contant geld te betalen in de bussen van Arriva. Reizigers moeten worden geïnformeerd. Wij adviseren en ondersteunen Arriva in het begeleiden van dit proces.
Block afbeelding
Werk voor Arriva - Zomercampagne Gezellig winkelen, naar een museum of een dagje op pad met de kinderen? Arriva introduceert het vernieuwde toeristisch product de OV-ToerPas. Waarmee je extra voordelig met bus en trein het mooie Zuid-Limburg kunt ontdekken. Wij helpen Arriva om dit product bekend te maken bij de reizigers.
We planners provide the dreamers to dream.
Block afbeelding
Werk voor Arriva - Dienstregelingen Ieder jaar in december wijzigt de dienstregeling. Middels een dienstregelingencampagne attendeert Arriva de reizigers op deze verandering. Wij adviseren en ondersteunen Arriva in deze campagne.
Block afbeelding
Werk voor Arriva - Bergen op Zoom/Roosendaal De bezetting van de diverse stadslijnen in Bergen op Zoom en Roosendaal is de afgelopen jaren redelijk stabiel gebleven, maar is laag te noemen. Vooral in de daluren (avonden en weekenden) is de bezetting op sommige lijnen te laag. Door middel van een gerichte marketing-actie wil Arriva hierin een kentering brengen.