Block afbeelding
Erwin van Dijkman +31 (0)40 294 52 52
+31 (0)6 22 74 43 69
Crisis advisering

Ik sta u bij tijdens (potentiële) crisis situaties. Daarbij probeer ik de rust te bewaren, overzicht te bieden en ordening aan te brengen. Graag help ik u met het formuleren van heldere doelstellingen en uitgangspunten. Samen bouwen we zo een consequente strategische redeneerlijn op. Tenslotte voeren we de crisiscommunicatie samen uit.

Terug naar
Onze mensen
Trainer Online Media – realistisch media impact nabootsen Erwin van Dijkman

Voor het realistisch nabootsen van diverse online media is er een prima stuk gereedschap op de markt. De zogenaamde Trainer Online Media.

Block afbeelding
Het einde van het traditionele crisisplan Erwin van Dijkman

In een eerder blog nam ik je mee langs de redenen om een crisisplan te hebben. Hoe (on)zinnig een crisisplan is, merk je vanzelf als je de overwegingen die er aan voorafgaan meer centraal stelt. Cruciale bedrijfskeuzes, risico’s en kansen. Eindigt dit zonder crisisplan? We zullen zien.

Block afbeelding
De (on)zin van crisisplannen Erwin van Dijkman

Als je wel eens in een crisis situatie verzeild bent geraakt, heb jij toen gebruik gemaakt van een crisisplan in het strategische crisisteam?

Block afbeelding
Hoe maak jij bij crisis het verschil? Erwin van Dijkman

Tegenwoordig is de communicatieadviseur bij crisis vaak standaard aanwezig in het beleidsteam. Maar met die aanwezigheid begint het eigenlijk pas...

Block afbeelding
Werkt BOB eigenlijk wel bij crisis? Erwin van Dijkman

U zou zeggen dat een goede scheiding tussen beeldvorming, oordeelsvorming en besluitvorming (BOB) juist in tijden van crisis belangrijk is. Toch vind ik in de praktijk bar weinig bewijs voor het belang van ‘een goed proces’ in strategische crisisteams. Dus vandaar dat ik de vraag opwerp: werkt BOB eigenlijk wel bij crisis?

Block afbeelding
De D van crisis Erwin van Dijkman

Trefwoorden uit de crisispraktijk. Speciaal voor burgemeesters en - straks nieuwe - wethouders en hun strategische adviseurs.

Block afbeelding
Crisis training

Goed beslagen ten ijs door crisismanagement trainingen en simulaties. Dat is niet alleen nuttig, maar ook vooral leuk om te doen!

7 Tips voor goede oefenscenario's Erwin van Dijkman

Hoe je nog scherpere scenario's voor oefeningen maakt.

Block afbeelding
Klik hier voor meer crisiscommunicatie Bekijk alle crisistrainingen
Crisismanagement in de Financiële sector Erwin van Dijkman

Werk aan de winkel!

Block afbeelding
Block afbeelding
Lancering Recall Solutions Drie specialisten bundelen krachten op het gebied van product recalls