Jesca Dembinski

Fris van de opleiding Communicatiemanagement kan ik de jongste communicatietechnieken toepassen. Mijn overtuiging is dat durven doorvragen een van de grondregels is van goed adviseurschap. Ik word gewaardeerd om mijn oprechte interesse en loyaliteit.

Terug naar
Onze mensen
The most dangerous phrase in the language is ‘we have always done it this way’. Grace Hopper
Block afbeelding
Jesca Dembinski +31 (0)20 582 98 29
+31 (0)6 10 50 63 97
Weet wie je date Jesca Dembinski

Het zal je vast niet zijn ontgaan: het optreden van minister Jet Bussemaker in RTL Late Night gisteravond (17 november 2016).

Block afbeelding
Ik geloof in communicatieve organisaties Block afbeelding
Bex* helpt veranderen Bex* helpt om medewerkers mee te krijgen in veranderingen.
Geloven-beloven-doen Monique Hendriks

Bex*communicatie wil werken vanuit de identiteit van een organisatie. En houdt van authentieke organisaties.

Block afbeelding
Block afbeelding
Praktijkvragen We leven in een wereld die continue verandert. Een wereld waarin organisaties vaak alles op alles moeten zetten om mee te ontwikkelen en te kunnen blijven draaien, ongeacht de sector waarin ze actief zijn en de dienst of het product die ze aanbieden.
Block afbeelding
Gemeente Amsterdam, Stadsdeel Zuidoost De zorg is langzaam aan het veranderen. We denken na over manieren waarop we de zorg kunnen inrichten. Veel oplossingen leggen de nadruk op beheersbaarheid en betaalbaarheid. Op het terugdringen van kosten en op meer eigen verantwoordelijkheid. De overheid doet daarom een steeds groter beroep op het zelf organiserende vermogen van de burger.