Over Jhorna Erkens

Communicatie is nooit een doel op zich, maar een middel om te bouwen aan een gewenste reputatie bij de juiste stakeholders om een achterliggend (business-)doel te bereiken. Hoe complexer de omgeving, hoe groter de uitdaging.

Terug naar
Onze mensen
Block afbeelding
Jhorna Erkens +31 (0)40 294 52 52
+31 (0)6 12 08 33 34
Pijler van de Nederlandse economie Jhorna Erkens

De dienstverlening is één van de pijlers van de Nederlandse economie. Goed opgeleide professionals werken aan een sterke concurrentiepositie van ons land. Om te overleven, moet u als dienstverlener vertrouwen uitstralen en u op de juiste wijze profileren bij opdrachtgevers, toekomstige werknemers en andere stakeholders.

Block afbeelding
Block afbeelding
24/7 bereikbaar: bel +31 (0) 88 505 90 01 24/7 bereikbaar en beschikbaar
Product Recall: welke keuzes maak jij? Jhorna Erkens

Onder de indruk van een geweldig inspirerend event van Kennedy Van der Laan; het How to survive the future festival, waar ik met Recall Solutions (een samenwerking tussen Kennedy Van der Laan, Cunningham Lindsey en Bex*communicatie) een workshop mocht verzorgen.

Block afbeelding
Block afbeelding
Bex* en Roche ontwikkelen MShebjenietalleen.nl Leven met MS is niet altijd makkelijk. Dat geldt voor mensen met Multiple Sclerose, maar ook voor hun partner, familie, vrienden en collega’s. MS heb je namelijk niet alleen. Ook voor naasten is het soms uitdagend hoe om te gaan met alle onzekerheden. Het leven met MS brengt voor zowel personen met MS als hun naasten veel vragen met zich mee.
Alles voor woordvoerders Block afbeelding
Lancering Recall Solutions Drie specialisten bundelen krachten op het gebied van product recalls
Block afbeelding
Jhorna bij BNR Crisiscommunicatie voor studentenverenigingen