Marielle Verlouw

Werken op het snijvlak van strategie en uitvoer, met oog voor kwaliteit, mensen en resultaat. Dat maakt voor mij het communicatievak compleet. Project- en procesmanagement is voor mij de sleutel tot het succes van mooie communicatiecampagnes. Campagnes die raken, campagnes die verbinden.

Een succesvol team creëren is een onmisbaar ingrediënt voor een geslaagd project Marielle Verlouw
Block afbeelding

Block afbeelding
Co-creatie als firestarter Hoe bereiken we 1 miljoen jongeren tussen de 13 en 17 jaar en zorgen we ervoor dat zij weten hoe lang ze mogen werken, wat ze wel en niet mogen doen en waar ze recht op hebben? Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid informeert jongeren elk jaar over vakantiewerk.
Ik geloof in communicatieve organisaties Block afbeelding
Internationale programmacommunicatie Internationaal eventmanagement in India
Block afbeelding
Projectmanagement van A tot Z en terug ....
Block afbeelding
Echte conversatie = Succesvolle communicatie Bekijk onze bekroonde conversatiecampagne voor het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.
Generatie Z en communicatie die bruist!

Zaterdagavond 23.40 uur. Ik loop de trap op naar boven om mijn bed op te zoeken en hoor een YouTube filmpje door een van de slaapkamers galmen

Block afbeelding
Van kaptroedeltje tot communicatieprijs!

Van kaptroedeltje tot communicatieprijs!

Block afbeelding
Block afbeelding
Imagocampagne Mijn Tijd voor de Zorg Imagocampagne Mijn Tijd voor de Zorg
Block afbeelding
Koninklijk bezoek op uw event? Bex* adviseert! New Born Eyes: Blindheid voorkomen
Block afbeelding
Elk verhaal heeft een begin... Wij bedachten een verhalenplatform. De initiële vraag van de provincie Noord-Holland was: ontwikkel een digitaal museum om het culturele erfgoed van Noord-Holland toegankelijk te maken via de digitale wereld.
Block afbeelding
Programma Beter Werken in het Openbaar Bestuur Opdrachtgever: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties
Block afbeelding
De DTT: een nieuwe toets voor het voortgezet onder Bex*communicatie ondersteunt het College voor Toetsen en Examens bij de communicatie van een nieuwe toets voor het voortgezet onderwijs: de diagnostische tussentijdse toets (DTT).