Over Marije Vader

Marije werkte na haar opleiding Media, Informatie en Communicatie jarenlang voor productiebedrijven als Talpa en Warner Bros. Met haar werkervaring als tv-redacteur en haar ervaring op het gebied van marketing & communicatie, versterkt zij op geheel eigen wijze het campagneteam. Met creatieve oplossingen verrast Marije collega’s en opdrachtgevers.

Terug naar
Onze mensen
Block afbeelding
Marije Vader mvader@bexcommunicatie.nl +31 (0)6 82 41 30 01

Great things never came from comfort zones
Meer impact dankzij presentatietraining
Werk voor Arriva - Weer/data

Uit onderzoek blijkt dat op dagen met slecht weer, kaarten op de bus beter verkocht worden. Om deze omzet extra te stimuleren willen we tijdens slecht weer dagen aanwezig zijn met de communicatie om men eraan te reminden dat ze de bus kunnen pakken (wanneer ze bijvoorbeeld niet over een auto beschikken).

Block afbeelding
Teamleden Campagnes Block afbeelding
Video-interviews - Bex* Back to business Met de versoepeling van de maatregelen én de wetenschap dat 1,5 meter een grote impact heeft op de bedrijfsvoering en -inrichting, zijn wij benieuwd: hoe gaat jouw bedrijf daarmee om?
Bex* tips & adviezen ontvangen?
Werk voor Arriva - Voor Elkaar Pas

Voor Elkaar Pas houders, met een Voor Elkaar Pas, moeten we meer de bus in krijgen.

Block afbeelding
Block afbeelding
Bex*Summer Academy ‘s Zomers willen we allemaal energie bijtanken en inspiratie opdoen om er straks weer helemaal voor te gaan. Ook in dit bijzondere jaar kan dat! Deze zomer organiseren we de Bex*Summer Academy, met zeven energieke masterclasses, boordevol tips, eye-openers, nieuwe inzichten. En een heleboel inspiratie.