Meriam van Hees

Projectmanagement is dagelijks het evenwicht binnen projecten te bewaren. De planning, de financiën en de uit te voeren activiteiten moeten allemaal met elkaar in een lijn zijn met het oog op het uiteindelijke doel en de kwaliteit die hier bij hoort. Hierbij is goed schakelen met de klant, de leveranciers en collega's van essentieel belang.

Block afbeelding
Meriam van Hees +31 (0)40 294 52 52
+31 (0)6 53 10 53 98
Block afbeelding
Persoonlijke activatie werkt Het Agentschap SZW voert subsidieregelingen uit op het gebied van sociaal economisch beleid. Denk hierbij aan Europese subsidies zoals het Europees Sociaal Fonds (ESF). Het ESF is het belangrijkste Europese middel om werkgelegenheid te ondersteunen, mensen aan werk te helpen en te zorgen voor eerlijkere arbeidskansen voor alle EU-burgers.
Block afbeelding
Een krachtige online communicatietoolkit Echt goede communicatie kan een cruciale bijdrage leveren aan het versterken van de effectiviteit en collegialiteit van medewerkers en managers.
Block afbeelding
Listen! Ons vak gaat van 90% zenden naar 80% luisteren, zo stelt Betteke van Ruler (emeritus hoogleraar communicatiewetenschap). Organisaties zijn meer een meer onderdeel van een netwerk in plaats van het middelpunt van hun eigen universum. We hebben er dus groot belang bij om erachter te komen wat andere mensen nou echt vinden. De sleutel is luisteren.
Minder multitasken Meriam van Hees

Ik moet mijn aandacht nog wel eens verdelen. En dat is niet altijd even makkelijk.

Block afbeelding
Block afbeelding
Lerarencampagne voor het PO Met beroepstrots en enthousiasme anderen motiveren voor het lerarenvak
Block afbeelding
Co-creatie als firestarter Hoe bereiken we 1 miljoen jongeren tussen de 13 en 17 jaar en zorgen we ervoor dat zij weten hoe lang ze mogen werken, wat ze wel en niet mogen doen en waar ze recht op hebben? Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid informeert jongeren elk jaar over vakantiewerk.
The P in PM is as much about People Management as it is about Project Management Cornelius Fitchner
Block afbeelding
Echte conversatie = Succesvolle communicatie Bekijk onze bekroonde conversatiecampagne voor het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.
Block afbeelding
Visie Chemelot 2025 Visie Chemelot 2025; meest competitieve en duurzaamste site van West-Europa. Chemelot is de chemie- en materialencommunity van Europa, gevestigd in het Zuiden van Nederland en van groot belang voor veel van de aanwezige bedrijven, zorgt voor werkgelegenheid en is een belangrijke groeimotor voor de gehele regio en daarbuiten.
Block afbeelding
Right to Play: kinderen kunnen weer even kind zijn Bex*communicatie steunt Right to Play met communicatie advies en ontwikkelde in samenwerking met copywriter Annelies Vlap het Right to Play jaarverslag 2013.
Block afbeelding
A Big Journey Begins With Small Steps We bieden zwangere vrouwen het inzicht dat opgroeien en opvoeden zaken zijn die je samen doet: it takes a village… Dus de eerste stapjes van je (toekomstige) kind begeleid je als ouder samen met het kinderdagverblijf. Daar is niets mis mee, daar is zelfs heel veel voor te zeggen.
Projectmanagement is een vak Meriam van Hees

Misschien ken je het programma wel: Bouwval gezocht UK (Property Ladder). Persoonlijk, maar ook vakmatig vind ik het een heerlijk programma om naar te kijken. Mensen die besluiten om een nieuwe carrière te beginnen als projectontwikkelaar maar vaak voor een grote verrassing komen te staan als ze zien wat het eigenlijk inhoudt.

Block afbeelding
Block afbeelding
Met Ambitie aan het werk Voor mensen met een beperking is werken heel belangrijk. En ook ongelofelijk moeilijk om aan de slag te komen. Daarom is het fijn dat professionals met kennis de handen in elkaar slaan. Samenwerken vanaf het begin is starten met een voorsprong. Cello, Lunet zorg, ORO en SWZ bundelen jarenlange ervaring op dit gebied.
Block afbeelding
Koninklijk bezoek op uw event? Bex* adviseert! New Born Eyes: Blindheid voorkomen
Block afbeelding
De Nieuwe Bibliotheek Almere De nieuwe bibliotheek in Almere wil een inspiratiebron zijn voor de mensen in de stad. Laten zien wat er te doen en te halen is. Laten zien hoe leuk, inspirerend en leerzaam de bibliotheek kan zijn voor je leven, je werk en je vrije tijd. Hoe laat je dat allemaal zien aan de mensen van Almere?
Block afbeelding
Mantelzorger, zo zou je me ook kunnen noemen Bevorderen van participatie van mantelzorgers én vergroten van sociale cohesie. Elkaar weten te vinden voor vragen en hulp. Dát staat centraal in een online campagne in Almere.
Block afbeelding
Communicatie over ambitie en beleid Catharina Ziekenhuis in Eindhoven is een topklinisch opleidingsziekenhuis met veel ambitie. De patiënt staat centraal en continu verbeteren zit in het DNA. De ambitie is om het beste ziekenhuis in Zuid-Nederland te worden, gewaardeerd door patiënten, medewerkers en partners.