Over Noud Bex

Met meer dan 30-jaar ervaring in het communicatievak heb ik me ontwikkeld tot specialist op het gebied van crisismanagement en –communicatie. Ook ben ik mediatrainer en woordvoerder voor uiteenlopende organisaties in crisissituaties.

Block afbeelding
Noud Bex nbex@bexcommunicatie.nl +31 (0)40 294 52 52
+31 (0)6 53 49 15 34

Mijn kracht? Een complex probleem terug brengen tot de essentie. Noud Bex
Block afbeelding
Wat doen en wanneer? Vier fasen van de Coronacrisis. De Corona crisis heeft vier fasen, ieder met zijn eigen dynamiek en uitdagingen. Wat doen wanneer?
Block afbeelding
Bex* Back Up We merken dat organisaties als gevolg van de Coronacrisis communicatiecapaciteit tekort komen. Zowel kwantitatief (teveel werk voor eigen communicatiemensen), als kwalitatief (vragen die om specifieke deskundigheid vragen).
Block afbeelding
24/7 bereikbaar: bel +31 (0) 88 505 90 01 24/7 bereikbaar en beschikbaar
Bekijk alle crisistrainingen Block afbeelding
Zo ga je om met weerstand in crisistijd 1/2 20 mei 2020
Block afbeelding
Het crisisspiekbriefje van de psychotraumatoloog Bij sommige crises werk ik samen met een expert op het gebied van crisis, stress en trauma, door mij de psychotraumatoloog genoemd. Vaak voor slachtoffers, maar soms ook voor medewerkers of crisisteamleden van de getroffen organisatie. Peter van Loon is één van de meest ervaren en gerenommeerde specialisten op dit gebied.
Block afbeelding
Lancering Recall Solutions Drie specialisten bundelen krachten op het gebied van product recalls
Crisiszakboekje Noud Bex

Gereedschapskist met handige crisismodellen en -checklists.

Block afbeelding
Block afbeelding
Zo ga je om met emoties in crisistijd 2/2 21 mei 2020
Block afbeelding
Woordvoerder nodig? Bel Bex*, 24/7 beschikbaar Ineens ben je in het landelijke nieuws, je telefoon staat roodgloeiend omdat journalisten continu bellen. En er staan journalisten met microfoons en camera’s voor de deur, die een reactie willen. Je hebt geen idee of en hoe je die te woord moet staan. En je beseft dat er afbreukrisico’s zijn, zelfs bij goed nieuws.
Block afbeelding
Logeion: Communicatieman en -talent van 2020 Sascha Becker en Andy Wiemer winnen de felbegeerde titels
Block afbeelding
Stilzwijgen of open communiceren? Wat vindt crisisexpert Noud over de communicatie in verpleeghuizen?
Block afbeelding
De pareltjes uit ons vak Op dinsdag 16 juni 2020 weten we wie de Communicatieman/vrouw van het Jaar is en wie het CommunicatieTalent van het Jaar. De verkiezing kent verschillende fases, die vanwege de coronacrisis op een andere manier verlopen dan voorheen.
Block afbeelding
Optimisme burgers bezorgt politici kopzorgen Te veel soepelheid kan een nieuwe ziektegolf veroorzaken.
Crisisexpert Noud Bex: spreek mensen aan op hun emoties Block afbeelding
Noud Bex over social media en crisiscommunicatie In een uitgebreid interview voor de white paper Reputatiemanagement van Coosto gaat Noud Bex in op ontwikkelingen in crisiscommunicatie in het algemeen en de rol van social media in het bijzonder.
Block afbeelding
Noud Bex over emoties bij asbestcommunicatie In het Asbestfeiten Magazine van SGS Search komt Noud Bex als crisiscommunicatiespecialist aan het woord over communicatie bij asbestsaneringen.
Block afbeelding
Crisiscommunicatie in de zorg Noud Bex verzorgde op 21 april in Utrecht een workshop "Crisiscommunicatie in de zorg" voor het kennisnetwerk "In voor zorg!".
Stiefkind bij crisiscommunicatie: medewerkers Noud Bex

Vijf niveaus van interne communicatie bij crises

Block afbeelding