René Westbroek

In beweging blijven, vooruit komen en groeien. Daar draait het volgens mij om. De wereld verandert en onze samenleving verandert mee. Wie niet meegaat en versnelt, raakt achterop. Bewegen kan op allerlei manieren: bouwen aan een nieuwe visie of solide reputatie, of een retecreatieve campagne bedenken én uitvoeren.

Geef je een interview? Zo zorg je voor vaste grond onder de voeten. René Westbroek

Vasthouden aan je kernboodschap, het klinkt zo simpel. Praten over wat je hebt voorbereid, lijkt niet zo moeilijk. Wat vaak goed werkt, is om het interview te visualiseren. Beschouw je kernboodschap als de ‘vaste grond onder je voeten’.

Block afbeelding
Block afbeelding
René Westbroek +31 (0)40 294 52 52
+31 (0)6 53 66 14 17
Block afbeelding
Visie Chemelot 2025 Visie Chemelot 2025; meest competitieve en duurzaamste site van West-Europa. Chemelot is de chemie- en materialencommunity van Europa, gevestigd in het Zuiden van Nederland en van groot belang voor veel van de aanwezige bedrijven, zorgt voor werkgelegenheid en is een belangrijke groeimotor voor de gehele regio en daarbuiten.
Ik geloof in communicatieve organisaties
Soft skills voor leftbrainers? René Westbroek

Elke organisatie wil beter worden in communicatie. Dat zorgt voor goed geïnformeerde en enthousiaste medewerkers. Die zich medeverantwoordelijk voelen. Ambassadeur worden. Rightbrainers én leftbrainers. Kan dat?

Block afbeelding
Block afbeelding
Co-creatie als firestarter Hoe bereiken we 1 miljoen jongeren tussen de 13 en 17 jaar en zorgen we ervoor dat zij weten hoe lang ze mogen werken, wat ze wel en niet mogen doen en waar ze recht op hebben? Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid informeert jongeren elk jaar over vakantiewerk.
Onderscheidende profilering key in Technologie

Door een onderscheidende profilering val je op als aantrekkelijke werkgever, als technologieleverancier én als producent van mens- en omgevingsvriendelijke producten.

Block afbeelding
Block afbeelding
Pensioencommunicatie voor DSM Een nieuwe pensioenovereenkomst voor DSM Nederland. Bex*communicatie begeleid het communicatieproces.
Block afbeelding
Case: 1 CAO voor DSM in Nederland DSM and Bex* have won a European Excellence Award for the 1 CLA project (category Change Communication)
Block afbeelding
Philips Healthcare: efficiëntieverbetering In 2012 start Philips Healthcare een programma om de productiviteit en efficiëntie van haar Product Creatie Proces (PCP) te verbeteren. Het programma krijgt de naam Best in Class PCP en heeft als ultiem doel dat Philips haar markleiderschap behoudt.
Block afbeelding
Lancering Recall Solutions Drie specialisten bundelen krachten op het gebied van product recalls