Serge van Rooij - trainer

Jouw idee wordt pas een succes als je anderen overtuigt. Jouw boodschap wordt pas gelezen als de journalist het publiceert. Ik geloof dat je succesvoller bent als je beter communiceert. En dat is een vaardigheid die ik iedereen kan leren. Dus wil jij ook succesvoller zijn? Ik help je graag!

Block afbeelding
Serge van Rooij +31 (0)40 294 52 52
+31 (0)6 53 50 08 33
If you can't explain it simply, you don't understand it well enough. Albert Einstein
Een interview is geen gewoon gesprek. Serge van Rooij

Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Sander Dekker was onlangs te gast bij De Wereld Draait Door.

Block afbeelding
Bekijk onze trainingen Block afbeelding
Wat moet jouw publiek voelen?
Block afbeelding
Online presenteren? Doe alsof je een Netflix-serie bent 25 juni 2020 - onze collega Serge van Rooij verheft (online) presenteren tot kunstvorm. In Management Support Magazine schrijft Pieter Baken het artikel Online presenteren? Doe alsof je een Netflix-serie bent.
De paradox van authenticiteit Serge van Rooij

Natuurlijk zijn we allemaal individuen. Maar als we in een groep zijn (of we die mensen nu kennen of niet), denkt ons onderbewuste dat we weer in een stam/ tribe zitten. Ons instinct zoekt in zo'n situatie automatisch een leider. Iemand die ons naar een veilige plek loodst als er gevaar dreigt.

Block afbeelding
Block afbeelding
Dit geheim zou elke spreker moeten kennen Je stresslevel 25% verminderen in twee minuten. Zodat je krachtiger overkomt in vergaderingen en bij presentaties. Of bij een eerste date. Bekijk deze video en je weet hoe je het doet.
Block afbeelding
Over impact gesproken. Zo doe je dat! Dit is een mooi voorbeeld van wat een goede presentatie voor impact kan hebben op het publiek.
Je verhaal onthouden: De Bassie methode. Serge van Rooij

“Hoe moet ik dat toch allemaal onthouden,” verzuchtte een van mijn opdrachtgevers onlangs. “Ik ben altijd bang dat ik iets vergeet.” Dat is voor mij het moment om clown Bassie erbij te halen.

Block afbeelding
Block afbeelding
Onze experts werden topsprekers dankzij Bex* In het diepste geheim werkte een Nederlandse multinational de afgelopen jaren aan de grootste introductie ooit van een nieuw strategisch product.
10 tips voor meer interactie met je publiek -8- Serge van Rooij

Een van de krachtigste methoden om een connectie te maken met je publiek, daar wil ik het deze keer met je over hebben. Ik vertel je nog niet wat het is. Ik ga eerst een ervaring met je delen. Maar na dit blog, weet jij hoe jij je gedachten in het hoofd van je publiek krijgt. Als een echte communicatie Jedi. Beloofd.

Block afbeelding
Block afbeelding
Digitaal vergaderen doe je zo (en dit kan je beter laten) Serge van Rooij is hard op weg om dé specialist te worden op het gebied van digitaal vergaderen en presenteren. In het Algemeen Dagblad schreef journalist Marloe van der Schrier het artikel Digitaal vergaderen doe je zo (en dit kan je beter laten).
10 tips voor meer interactie met je publiek -7- Serge van Rooij

Stel je voor dat na jouw volgende presentatie mensen uit je publiek in de pauze letterlijk jouw belangrijkste boodschappen reclameren. Onmogelijk? Ik denk het niet.

Block afbeelding
10 tips voor meer interactie met je publiek -6- Serge van Rooij

Een tijdje geleden stond ik naar een CEO te kijken die haar medewerkers toesprak.

Block afbeelding
10 tips voor meer interactie met je publiek -5- Serge van Rooij

Gooi Powerpoint uit het raam en de beamer erachteraan. Dé tool voor betere presentaties is niet PowerPoint of Prezi. De beste tool ben je namelijk zelf.

Block afbeelding
Block afbeelding
10 tips voor meer interactie met je publiek -4- Echte emoties zijn krachtiger dan woorden
10 tips voor meer interactie met je publiek -3- Serge van Rooij

Hou de aandacht vast met de WII4Y-formule

Block afbeelding
10 tips voor meer interactie met je publiek -2- Serge van Rooij

De krachtigste connectie is oogconnectie

Block afbeelding
Antwoorden op de 25 meest gestelde vragen over presenteren Block afbeelding
TextielMuseum wint The Best in Heritage Award Directeur Errol van de Werdt presenteerde het unieke museumconcept, dat wereldwijd werd gekozen als het meest vernieuwend en invloedrijk.
Block afbeelding
Waarom ik niet meer zeg dat iets makkelijk is Collega Serge volgde afgelopen jaar een trainersopleiding van Karin de Galan. Karin zelf schreef over een leerervaring van Serge tijdens de eindoefening van de opleiding.