Serge van Rooij - trainer

Jouw idee wordt pas een succes als je anderen overtuigt. Jouw boodschap wordt pas gelezen als de journalist het publiceert. Ik geloof dat je succesvoller bent als je beter communiceert. En dat is een vaardigheid die ik iedereen kan leren. Dus wil jij ook succesvoller zijn? Ik help je graag!

Terug naar
Onze mensen
Block afbeelding
Serge van Rooij +31 (0)40 294 52 52
+31 (0)6 53 50 08 33
If you can't explain it simply, you don't understand it well enough. Albert Einstein
Een interview is geen gewoon gesprek. Serge van Rooij

Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Sander Dekker was onlangs te gast bij De Wereld Draait Door.

Block afbeelding
Bekijk onze trainingen Block afbeelding
TextielMuseum wint The Best in Heritage Award Directeur Errol van de Werdt presenteerde het unieke museumconcept, dat wereldwijd werd gekozen als het meest vernieuwend en invloedrijk.
Block afbeelding
Wat moet jouw publiek voelen?
Block afbeelding
Dit geheim zou elke spreker moeten kennen Je stresslevel 25% verminderen in twee minuten. Zodat je krachtiger overkomt in vergaderingen en bij presentaties. Of bij een eerste date. Bekijk deze video en je weet hoe je het doet.
Je verhaal onthouden: De Bassie methode. Serge van Rooij

“Hoe moet ik dat toch allemaal onthouden,” verzuchtte een van mijn opdrachtgevers onlangs. “Ik ben altijd bang dat ik iets vergeet.” Dat is voor mij het moment om clown Bassie erbij te halen.

Block afbeelding
Block afbeelding
Waarom ik niet meer zeg dat iets makkelijk is Collega Serge volgde afgelopen jaar een trainersopleiding van Karin de Galan. Karin zelf schreef over een leerervaring van Serge tijdens de eindoefening van de opleiding.