Over Simone Mercx

Simone werkt bij Bex* als projectmanager. In deze rol werkt ze intensief samen met verschillende vakspecialisten en marktfanaten. Allemaal om een project, vanaf strategie naar conceptontwikkeling en realisatie, tot in de puntjes uit te voeren.

Terug naar
Onze mensen
Block afbeelding
Simone Mercx smercx@bexcommunicatie.nl +31 (0)40 294 52 52
+31 (0)6 14 59 72 06

Expect the best, plan for the worst and prepare to be surprised Denis Waitley
Bex*underground Teamleden Campagnes Block afbeelding
Video-interviews - Bex* Back to business Met de versoepeling van de maatregelen én de wetenschap dat 1,5 meter een grote impact heeft op de bedrijfsvoering en -inrichting, zijn wij benieuwd: hoe gaat jouw bedrijf daarmee om?
Co-campagne boekt mooie resultaten

De Co-campagne van zorgkantoren, organisaties voor cliëntondersteuning en gemeenten, om de bekendheid en vindbaarheid van cliëntondersteuning te vergroten boekt mooie resultaten. Co staat voor Cliëntondersteuner.

Block afbeelding
Bex* en Roche ontwikkelen MShebjenietalleen.nl

Leven met MS is niet altijd makkelijk. Dat geldt voor mensen met Multiple Sclerose, maar ook voor hun partner, familie, vrienden en collega’s. MS heb je namelijk niet alleen. Ook voor naasten is het soms uitdagend hoe om te gaan met alle onzekerheden. Het leven met MS brengt voor zowel personen met MS als hun naasten veel vragen met zich mee.

Block afbeelding
Een nieuw begin in coronatijd Blog van Simone Mercx

Een nieuwe baan in tijden van corona? Dat is onbekend terrein.

Block afbeelding
DSM campagne: aanspreken van eenieders talent

DSM gelooft dat elke medewerker een talent heeft. DSM streeft ernaar om juist die talenten aan te spreken en medewerkers uit te nodigen om die talenten in te zetten. De vraag was: ‘hoe krijgen we dit over de bühne’?

Block afbeelding
Coronavirus advies en tips