Over Yassin Karmoudi

Al op een vroege leeftijd ontwikkelde ik een onvoorwaardelijke liefde voor verhalen. Verhalen van mijn grootouders, films, cartoons, games en ga zo maar door. Het kon voor mij niet op. Dat inspireerde mij om het zelf te gaan doen: de mooiste verhalen visueel en pakkend vertellen. Daarom is storytelling mijn passie.

Ons werk wordt met het uitsterven bedreigd! Yassin Karmoudi

De toekomst, het klinkt als een vergezicht. In mijn serie blogs ga ik ‘toekomst’ onderwerpen behandelen. Want ze zijn dichterbij dan dat je denkt. Deze week: kunstmatige intelligentie en de dreiging voor werkgelegenheid.

Block afbeelding
Solliciteren? Vertel je verhaal! Yassin Karmoudi

Je kent het wel, de ochtend voor jouw sollicitatiegesprek. Je stressgehalte schiet door het plafond. Maar we maken het moeilijker dan het eigenlijk is, want met je verhaal kom je verder dan dat je denkt. Hoe? Dat lees je hier.

Block afbeelding
Waarom visuals zo belangrijk zijn voor verhalen Yassin Karmoudi

Of jij je weekenden doorbrengt op Netflix, achter je gameconsole of in de kroeg, je consumeert verhalen. Maar wat doen visuals met verhalen? Een goed verhaal zonder visuals is en blijft simpelweg een goed verhaal. Neem datzelfde verhaal en voeg er goede visuals aan toe en voilà: een ervaring.

Block afbeelding
Hoe No Man's Sky, No Man's Story werd Yassin Karmoudi

Hoe een oneindig groot spel No Man’s Sky uitdraaide op een flop van de grootste orde. In een vorige blog had ik het over het belang van visuals in een verhaal. Nu draaien we het om. Wat is het belang van een verhaal in een game?

Block afbeelding
Block afbeelding
Yassin Karmoudi +31 (0)20 582 98 29
+31 (0)6 12 10 93 09
Hoe AR onze levens gaat veranderen Yassin Karmoudi

Wij staan aan de vooravond van een nieuw digitale revolutie. Een die de wereld zoals we die vandaag kennen, voorgoed zal doen veranderen: augmented reality.

Block afbeelding
Virtual Reality; blijft het of is het een gimmick Yassin Karmoudi

Augmented Reality, gisteren was een van de hoofdrolspelers tijdens de Apple Keynote. In een vorige blog schetste ik al een beeld hoe AR onze levens zou veranderen, maar hoe zit het met Virtual Reality? Gaat dit onze levens net zo goed veranderen? Of is het maar een gimmick dat een stille dood tegemoet gaat?

Block afbeelding
Luisteren, we denken het te kunnen Yassin Karmoudi

Tijdens een bijeenkomst van Narrative Healthcare Network sprak Danielle Ofri over wel een heel interessant onderwerp: Luisteren. Luisteren? Ja, luisteren! We denken het allemaal te kunnen en toch valt er nog heel wat te leren over luisteren.

Block afbeelding