Bex*summer academy Inspirerende en leerzame workshops * kleine groepen * vakgenoten uit andere organisaties en branches * handige tips en praktische handvatten * Schrijf je hier in!
NL
EN
Crisis lijn (24/7)

35 jaar Bex*

Terugkijken om vooruit te komen
Asterisk

Proost op 35 jaar Bex*

2022 stond in het teken van ons 35-jarige jubileum. Op diverse momenten hebben wij dat gevierd. Zo hebben we in juni alle oud-Bex*ers uitgenodigd voor een zomerse barbecue. Eind september brachten we met alle collega’s een lang weekend door in Lissabon. En op donderdag 24 november proostten we met opdrachtgevers en relaties op ons 35-jarige feestje.

35 jaar geschiedenis bood ons een mooi moment om even stil te staan. Bij alles wat we hebben meegemaakt. Bij ons werk, waar we trots op zijn. Maar ook bij alle gebeurtenissen waarvan we hebben geleerd. Alle kansen, successen en leerervaringen hebben het bureau gevormd dat wij vandaag de dag zijn. We hebben dus niet alleen naar het verleden gekeken, we keken juist ook naar de toekomst. We keken terug om vooruit te komen.

Deze momenten van reflectie brachten ons telkens op dezelfde constante: veranderingen zijn elkaar steeds sneller gaan opvolgen. Keer op keer zijn wij daar flexibel en veerkrachtig mee omgegaan. En ook in de toekomst zullen wij dat blijven doen. Passend bij deze constatering nodigden wij voor onze bijeenkomst met opdrachtgevers en relaties een spreker uit, Joyce de Ruiter, die als geen ander bewezen heeft veerkrachtig te zijn. Door een zeldzame aandoening verslechtert haar zicht en gehoor, waardoor haar wereld uiteindelijk stil en donker wordt. Ze vertelde haar bijzondere levensverhaal en deelde concrete handvatten om elke verandering de katalysator of voedingsbodem te laten zijn voor toekomstige kansen en successen. 

Tijdens de daaropvolgende borrel kwamen er mooie gesprekken op gang over haar impactvolle verhaal. Wij danken alle aanwezige opdrachtgevers en relaties voor hun komst. Zonder jullie zijn wij geen bureau. Op naar de volgende 35 jaar! 

Foto-2
Foto-1
Foto-3
Foto-4
Foto-5
Foto-6
Foto-7
Vragen?

+31 (0)40 294 52 52
info@bexcommunicatie.nl

Piuslaan 70a
5614 CM  Eindhoven

Crisisondersteuning

Voor direct contact met een van onze crisisexperts. Ook buiten kantoortijden.

+31 (0)88 505 90 01  (24/7)