Nieuws

Blijf op de hoogte van ons actuele nieuws.

Terug naar
Home
Block afbeelding
Nederlandse CEO’s steeds actiever op social media Onderzoek internationaal netwerk zet Nederland op derde positie.
Block afbeelding
Jhorna Erkens in directie Bex*communicatie Wisseling van de wacht bij Bex*communicatie
Block afbeelding
Meijers benoemt Recall Solutions als voorkeursleverancier Meijers benoemt Recall Solutions en Normec Foodcare als voorkeursleveranciers om de recall dienstverlening voor voedingsmiddelenproducenten verder uit te breiden. Recall Solutions is een samenwerking van Kennedy Van der Laan, Sedgwick en Bex*communicatie.
Block afbeelding
Door de ogen van visueel beperkt Nederland In Nederland zijn ongeveer 300.000 mensen blind of slechtziend. Deze mensen krijgen te maken met vooroordelen over hun leven met een visuele beperking. Om bewustwording te creëren en te laten zien hoe het écht is om te leven met een visuele beperking, ontwikkelde Bex*communicatie in opdracht van het Bartiméus Fonds de campagne ‘Door de ogen van’.
Block afbeelding
Schademagazine interview: terugnemen van product of voeding Schademagazine publiceerde een interview over Recall Solutions. Wat je niet moet onderschatten is hoeveel er op je af komt als je een product moet terughalen.
Block afbeelding
Verbouwingsupdate: stoere studio-look Afgelopen dagen zijn de muren en het plafond van wit naar zwart getransformeerd: de trainingsruimtes krijgen al een stoere studio-look!
Block afbeelding
ASML: communicatie & beïnvloeding in de praktijk! Bij ASML is duurzaam reizen erg belangrijk. Daarom zijn onze collega’s Eveline en Vera voor ASML aan de slag gegaan om iedereen te belonen die met de fiets naar het werk komt én om iedereen die dat niet doet, te stimuleren.
Block afbeelding
Simuleer jouw presentatie of optreden Bex*stage! Deze week zijn in ons splinternieuwe Bex*stage theater de stoelen gemonteerd. Onze trainers staan te popelen om jou te coachen met het krijgen van meer impact, meer zelfvertrouwen of simpelweg nog meer succes op de momenten dat het er écht om gaat..
Block afbeelding
Het grote klussen is begonnen! We gaan verbouwen. Na de zomer hebben we een compleet nieuw interieur en... een mooi nieuw trainingscentrum met maar liefst vier studio's. Voor trainer Serge kan het niet snel genoeg gaan, dus hoppa, handen uit de mouwen!
Toptips en Nieuws ontvangen van onze trainers? Bekijk onze nieuwsbrieven Block afbeelding
Hulp bij cyberincidenten van start! Yes! Het MS Amlin First Response Team is officieel van start gegaan!
Block afbeelding
Vacatures Bex*communicatie zoekt een senior accountmanager en een senior expert crisiscommunicatie.
Block afbeelding
Zes communicatie-tips bij crisis CCB Magazine geeft aandacht aan crisiscommunicatie. Annelieke van der Linden interviewde Noud Bex en schrijft: tijd is je grootste vijand. Noud Bex geeft zes tips én een crisiscase.
Block afbeelding
Wil jij onze trainingsgids ontvangen? Onze (gratis) trainingsgids staat boordevol handige tips en leuke artikelen, geschreven door onze trainers.
Block afbeelding
Communicatie bij energietransitie Nederland wil in 2050 CO2-neutraal zijn en dat is een complexe ambitie
Op de agenda Block afbeelding
Winnaar European Excellence Award Bex*communicatie (Eindhoven/Amsterdam) is winnaar van de prestigieuze European Excellence Award in de categorie ‘Internal Communications’.
Block afbeelding
Lancering Recall Solutions Drie specialisten bundelen krachten op het gebied van product recalls
Block afbeelding
Noud Bex over social media en crisiscommunicatie In een uitgebreid interview voor de white paper Reputatiemanagement van Coosto gaat Noud Bex in op ontwikkelingen in crisiscommunicatie in het algemeen en de rol van social media in het bijzonder.
Block afbeelding
Noud Bex over emoties bij asbestcommunicatie In het Asbestfeiten Magazine van SGS Search komt Noud Bex als crisiscommunicatiespecialist aan het woord over communicatie bij asbestsaneringen.
Block afbeelding
Future lab: Purpose, de wereld een stukje beter maken Purpose is een hype, purpose is het nieuwe evangelie. Sommigen gaan er blind voor, anderen wantrouwen de door het bedrijfsleven over hen uitgestorte purpose-verhalen. Termen als why-washing en green-washing staan lijnrecht tegenover meaningful business.
Block afbeelding
Nieuw in ons team Wat zijn we blij met onze nieuwe aanwinsten Pauline en Christel! Onze nieuwe collega’s zijn gestart als resp. jr. adviseur op onze locatie in Amsterdam en officemanager in Eindhoven.
Block afbeelding
Crisiscommunicatie in de zorg Noud Bex verzorgde op 21 april in Utrecht een workshop "Crisiscommunicatie in de zorg" voor het kennisnetwerk "In voor zorg!".
Stiefkind bij crisiscommunicatie: medewerkers Noud Bex

Vijf niveaus van interne communicatie bij crises

Block afbeelding
Block afbeelding
European Excellence Award voor Bex*communicatie European Excellence Award: de case die laat zien hoe je met communicatie het verschil maakt.
Block afbeelding
TextielMuseum wint The Best in Heritage Award Directeur Errol van de Werdt presenteerde het unieke museumconcept, dat wereldwijd werd gekozen als het meest vernieuwend en invloedrijk.
Block afbeelding
Bex*communicatie ontvangt Zilveren Pauw Jury: " Een case die echt binnenkomt".
Block afbeelding
Geen daden, maar woorden Er is veel discussie rondom de sorry-advertentie van Volkswagen. Vakblad Communicatie vroeg een aantal reputatie-experts om hun mening. Zo ook Noud Bex.
Wederzijdse afhankelijkheid omarmen Peter van den Besselaar

Bex*communicatie is een van de founding fathers van de leerstoel strategische communicatie. Noelle Aarts gaf in haar afscheidscollege handvatten om na te denken over het dilemma afhankelijkheid versus autonomie.

Block afbeelding
Block afbeelding
Een 'beetje verslaafd' aan crisis Het Eindhovens Dagblad heeft een interview geplaatst met Noud Bex over crisiscommunicatie.
Block afbeelding
Nieuwsbrief: Hoe formuleer je een krachtige boodschap Laaiend enthousiast waren de deelnemers over de Bex*to school Persoonlijke communicatiekracht!
De perfecte crisiscommunicatie-adviseur Noud Bex

De verhalen over Zwitserse zakmessen zijn legendarisch. Zo hebben ze diverse levens gered, bijvoorbeeld van de Amerikaanse astronauten (van Apollo 11). Ik staar naar mijn Zwitsers zakmes met al zijn functies. Voor mij het ideale zakmes.

Block afbeelding
Block afbeelding
Waarom ik niet meer zeg dat iets makkelijk is Collega Serge volgde afgelopen jaar een trainersopleiding van Karin de Galan. Karin zelf schreef over een leerervaring van Serge tijdens de eindoefening van de opleiding.
Block afbeelding
Prijs Welcom Communicatie Award voor HS campagne Bex*communicatie en Abbvie hebben de derde prijs behaald bij de uitreiking van de Welcom Communicatie Award.
Terug naar
Onze mensen
Block afbeelding
Succesvolle samenwerking met Fibrant ChemicaInvest en de Chinese Highsun Holding Co., Ltd hebben een overeenkomst getekend voor de beoogde overname van Fibrant.
Block afbeelding
Voorbereiding van presentaties enorm onderschat "Het vertellen van een goed en gloedvol verhaal is ook een kwestie van hard werken", zegt Theo Hendriks in managementboek Magazine.
Block afbeelding
Handreiking Anders Denken Bex* heeft een Handreiking Anders Denken uitgebracht. Een echt inspiratie- en doe-boek.
Block afbeelding
Afstudeeronderzoek communicatieve organisatie Avans studente Saskia van Rijn deed vijf maanden onderzoek naar de communicatieve organisatie binnen een overheidsinstelling. Haar onderzoeksvraag: hoe kunnen leidinggevenden daar intern aan bijdragen? Erg topdown gedacht? Kan zijn, maar volgens Saskia zijn het juist leidinggevenden die de sfeer en ruimte moeten bieden om communicatiever te worden.
Block afbeelding
Buiten binnen brengen Doen waar je zelf in gelooft: buiten binnen brengen om dienstverlening te verbeteren.
Block afbeelding
Noud Bex over Oxfam Novib op Frank.News Frank.News vroeg Noud Bex om een analyse van de crisiscommunicatie van Oxfam Novib.
Block afbeelding
Pleidooi voor werkelijke dialoog IPRA is de internationale PR organisatie. Thought leaders schrijven voor IPRA essays over PR, die samen een schatkistje vormen van mooie inzichten.
Block afbeelding
Foodmagazine: Pech moet weg We willen steeds meer controle hebben in ons leven. Ook op het gebied van voedsel. Risico’s worden niet geaccepteerd, daardoor krijgen we steeds meer te maken met product recalls, het terugroepen van producten met fouten uit de winkel. Pech moet weg, zegt schade-expert Leo Jansen van Recall Solutions.
Block afbeelding
Publicatie in Holland Management Review In Holland Management Review nummer 163 is een artikel “Projectmanagement als gezamenlijk avontuur” gepubliceerd met Peter van den Besselaar als co-auteur.
Block afbeelding
Jhorna bij BNR Crisiscommunicatie voor studentenverenigingen
Block afbeelding
Jeugd aan het werk helpen De jeugdwerkloosheid in Eindhoven neemt steeds meer toe. Het Eindhovense college van B&W wil dat aanpakken.
Block afbeelding
Invisible CEOs not on social media Invisible CEOs – Top managers are too silent on social media channels. Results of International PR-network Ecco's research
Block afbeelding
Crisis, what crisis? Wat is nu eigenlijk een crisis?
Block afbeelding
Oorganisatiekracht en LeanListening Kijk eens uit je oordoppen!
Block afbeelding
Discussie verpleeghuizen: "Nuance soms ver weg..." Noud Bex over discussie beloningen top slecht presterende verpleeghuizen: “De nuance lijkt soms ver weg…”
Block afbeelding
SABRE Certificate of Excellence Superior Achievement in Branding, Reputation and Engagement
Block afbeelding
Centrum voor Strategische Communicatie gestart Wetenschappelijk onderzoek biedt het communicatievak een beter bestaansrecht en draagt daarmee bij aan de maatschappelijke relevantie.
Block afbeelding
Partnership Centrum voor Strategische Communicatie Bex*communicatie en Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals, hebben een partnerovereenkomst getekend.
Block afbeelding
Anders denken? Nieuwe oplossingen! Bex*stage goes underground. Op 5 oktober stond anders denken centraal. Onze millennials maakten een prachtig programma over positieve energie en nieuwe oplossingen.
Block afbeelding
Bijzondere crisissimulatie Een grote dienstverlener stelt Bex* de vraag: ‘organiseer een memorabele avond voor de top 25 van onze onderneming’. We organiseren een bijzondere crisissimulatie met verrassingseffect.
Block afbeelding
Bex*communicatie leeft zijn toekomstvisie CCB magazine interviewde Monique Hendriks. Zij sprak vooral over de toekomst. Want die stond centraal bij het vieren van het dertig jarig bestaan.
Block afbeelding
VHG Magazine: direct toepasbasbare tips Nieuwe workshops VHG slaan aan
Bex* is founding father van de leerstoel strategische communicatie
Block afbeelding
Crisiscommunicatie voor sportverenigingen Crisiscommunicatie voor sportverenigingen