Nieuws

Blijf op de hoogte van ons actuele nieuws.

Terug naar
Onze mensen
Block afbeelding
Onze trainingsgids is uit! Boordevol handige tips en artikelen. Vraag hem nu aan.
Twee nieuwe medewerkers Peter van den Besselaar

Bex*communicatie heeft het team versterkt met senior communicatieadviseur Dennis Doodeman en trainee Vera Zuidhof.

Block afbeelding
Block afbeelding
Vacatures Bex*communicatie zoekt een senior accountmanager, Office manager en een senior expert crisiscommunicatie.
Block afbeelding
Succesvolle samenwerking met Fibrant ChemicaInvest en de Chinese Highsun Holding Co., Ltd hebben een overeenkomst getekend voor de beoogde overname van Fibrant.
Block afbeelding
Voorbereiding van presentaties enorm onderschat "Het vertellen van een goed en gloedvol verhaal is ook een kwestie van hard werken", zegt Theo Hendriks in managementboek Magazine.
Bezoek onze bijeenkomsten Block afbeelding
Handreiking Anders Denken Bex* heeft een Handreiking Anders Denken uitgebracht. Een echt inspiratie- en doe-boek.
Wederzijdse afhankelijkheid omarmen Peter van den Besselaar

Bex*communicatie is een van de founding fathers van de leerstoel strategische communicatie. Noelle Aarts gaf in haar afscheidscollege handvatten om na te denken over het dilemma afhankelijkheid versus autonomie.

Block afbeelding
Block afbeelding
Buiten binnen brengen Doen waar je zelf in gelooft: buiten binnen brengen om dienstverlening te verbeteren.
Block afbeelding
Noud Bex over Oxfam Novib op Frank.News Frank.News vroeg Noud Bex om een analyse van de crisiscommunicatie van Oxfam Novib.
Block afbeelding
Pleidooi voor werkelijke dialoog IPRA is de internationale PR organisatie. Thought leaders schrijven voor IPRA essays over PR, die samen een schatkistje vormen van mooie inzichten.
Block afbeelding
Foodmagazine: Pech moet weg We willen steeds meer controle hebben in ons leven. Ook op het gebied van voedsel. Risico’s worden niet geaccepteerd, daardoor krijgen we steeds meer te maken met product recalls, het terugroepen van producten met fouten uit de winkel. Pech moet weg, zegt schade-expert Leo Jansen van Recall Solutions.
Block afbeelding
Publicatie in Holland Management Review In Holland Management Review nummer 163 is een artikel “Projectmanagement als gezamenlijk avontuur” gepubliceerd met Peter van den Besselaar als co-auteur.
Block afbeelding
Lancering Recall Solutions Drie specialisten bundelen krachten op het gebied van product recalls
Block afbeelding
Noud Bex over social media en crisiscommunicatie In een uitgebreid interview voor de white paper Reputatiemanagement van Coosto gaat Noud Bex in op ontwikkelingen in crisiscommunicatie in het algemeen en de rol van social media in het bijzonder.
Block afbeelding
Jhorna bij BNR Crisiscommunicatie voor studentenverenigingen
Block afbeelding
Jeugd aan het werk helpen De jeugdwerkloosheid in Eindhoven neemt steeds meer toe. Het Eindhovense college van B&W wil dat aanpakken.
Block afbeelding
Invisible CEOs not on social media Invisible CEOs – Top managers are too silent on social media channels. Results of International PR-network Ecco's research
Block afbeelding
Crisis, what crisis? Wat is nu eigenlijk een crisis?
Block afbeelding
Oorganisatiekracht en LeanListening Kijk eens uit je oordoppen!
Block afbeelding
Prijs Welcom Communicatie Award voor HS campagne Bex*communicatie en Abbvie hebben de derde prijs behaald bij de uitreiking van de Welcom Communicatie Award.
Terug naar
Home
Block afbeelding
"Stille recall van wafels is niet verstandig" 'Supermarkten halen producten terug die niet aan de kwaliteitseisen voldoen, maar niet gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Het hoeft daarom ook niet breed gecommuniceerd te worden.' Communicatieonline vroeg Noud Bex om zijn mening.
Block afbeelding
Partnership Centrum voor Strategische Communicatie Bex*communicatie en Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals, hebben een partnerovereenkomst getekend.
Block afbeelding
Anders denken? Nieuwe oplossingen! Bex*stage goes underground. Op 5 oktober stond anders denken centraal. Onze millennials maakten een prachtig programma over positieve energie en nieuwe oplossingen.
Block afbeelding
Noud Bex over emoties bij asbestcommunicatie In het Asbestfeiten Magazine van SGS Search komt Noud Bex als crisiscommunicatiespecialist aan het woord over communicatie bij asbestsaneringen.
Block afbeelding
Crisiscommunicatie in de zorg Noud Bex verzorgde op 21 april in Utrecht een workshop "Crisiscommunicatie in de zorg" voor het kennisnetwerk "In voor zorg!".
Stiefkind bij crisiscommunicatie: medewerkers Noud Bex

Vijf niveaus van interne communicatie bij crises

Block afbeelding
Block afbeelding
European Excellence Award voor Bex*communicatie European Excellence Award: de case die laat zien hoe je met communicatie het verschil maakt.
Block afbeelding
SABRE Certificate of Excellence Superior Achievement in Branding, Reputation and Engagement
Block afbeelding
Centrum voor Strategische Communicatie gestart Wetenschappelijk onderzoek biedt het communicatievak een beter bestaansrecht en draagt daarmee bij aan de maatschappelijke relevantie.
Block afbeelding
Bex*communicatie ontvangt Zilveren Pauw Jury: " Een case die echt binnenkomt".
Block afbeelding
Bijzondere crisissimulatie Een grote dienstverlener stelt Bex* de vraag: ‘organiseer een memorabele avond voor de top 25 van onze onderneming’. We organiseren een bijzondere crisissimulatie met verrassingseffect.
Block afbeelding
De 25 meest inspirerende communicatiemensen Noud Bex is doorgedrongen tot de top 25 meest inspirerende communicatiemensen.
Block afbeelding
Geen daden, maar woorden Er is veel discussie rondom de sorry-advertentie van Volkswagen. Vakblad Communicatie vroeg een aantal reputatie-experts om hun mening. Zo ook Noud Bex.
Block afbeelding
Een 'beetje verslaafd' aan crisis Het Eindhovens Dagblad heeft een interview geplaatst met Noud Bex over crisiscommunicatie.
De perfecte crisiscommunicatie-adviseur Noud Bex

De verhalen over Zwitserse zakmessen zijn legendarisch. Zo hebben ze diverse levens gered, bijvoorbeeld van de Amerikaanse astronauten (van Apollo 11). Ik staar naar mijn Zwitsers zakmes met al zijn functies. Voor mij het ideale zakmes.

Block afbeelding
Block afbeelding
Discussie verpleeghuizen: "Nuance soms ver weg..." Noud Bex over discussie beloningen top slecht presterende verpleeghuizen: “De nuance lijkt soms ver weg…”
Block afbeelding
Afstudeeronderzoek communicatieve organisatie Avans studente Saskia van Rijn deed vijf maanden onderzoek naar de communicatieve organisatie binnen een overheidsinstelling. Haar onderzoeksvraag: hoe kunnen leidinggevenden daar intern aan bijdragen? Erg topdown gedacht? Kan zijn, maar volgens Saskia zijn het juist leidinggevenden die de sfeer en ruimte moeten bieden om communicatiever te worden.
Block afbeelding
Bex*communicatie leeft zijn toekomstvisie CCB magazine interviewde Monique Hendriks. Zij sprak vooral over de toekomst. Want die stond centraal bij het vieren van het dertig jarig bestaan.
Block afbeelding
VHG Magazine: direct toepasbasbare tips Nieuwe workshops VHG slaan aan
Block afbeelding
Waarom ik niet meer zeg dat iets makkelijk is Collega Serge volgde afgelopen jaar een trainersopleiding van Karin de Galan. Karin zelf schreef over een leerervaring van Serge tijdens de eindoefening van de opleiding.
Block afbeelding
Vertaal argumenten in emoties Het Nederlands Dagblad vroeg senior adviseur en econoom Albert Holtzappel van Bex* om commentaar over de campagnestrijd in Groot Brittannië.
Bex* is founding father van de leerstoel strategische communicatie
Block afbeelding
Crisiscommunicatie voor sportverenigingen Crisiscommunicatie voor sportverenigingen