Bex*summer academy Inspirerende en leerzame workshops * kleine groepen * vakgenoten uit andere organisaties en branches * handige tips en praktische handvatten * Schrijf je hier in!
NL
EN
Crisis lijn (24/7)

Interview: de gezichten van Bex*

Lisenka Somers
Asterisk

Hallo, ik ben een Bex*er

In deze interviewreeks geven wij onze unieke en talentvolle collega’s letterlijk en figuurlijk een gezicht. Elke Bex*er beantwoordt dezelfde drie vragen. Veel leesplezier!

Maak kennis met Lisenka Somers: grensverleggende operations- & senior projectmanager

Wie ben je en wat doe je binnen Bex*?

“Ik werk nu vijf jaar bij Bex* als operations manager en senior projectmanager. Beide functies zijn heerlijk veelzijdig en dynamisch. Daardoor zien mijn dagen er nooit hetzelfde uit. Wat mijn baan top maakt? De combinatie van boeiende, creatieve merkcampagnes ontwikkelen voor opdrachtgevers en intern de uitdaging om processen, budgetten en deadlines te bewaken.”

Welke opdracht is jou het meest bijgebleven en waarom?

“Dat is een lastige vraag, want dan moet ik kiezen uit zoveel mooie opdrachten. Maar de opdracht voor het Bartiméus Fonds heeft een blijvende indruk op me gemaakt. Het concept, voortgekomen uit de propositie ‘Open je ogen voor hen die dat niet kunnen’, ontwikkeld door Bex*, raakte me direct. Het succesvol uitvoeren van de strategie, het bereiken van de doelgroep via de juiste kanalen en het overtreffen van de prognoses gaf niet alleen voldoening, maar zorgde ook voor een nominatie voor de European Excellence Award. Dat versterkte mijn bevredigende en intuïtieve gevoel verder. Daarnaast raakt het Bartiméus Fonds me persoonlijk, omdat ik hun missie waardeer. Streven naar een inclusieve samenleving voor mensen met slechtziendheid of blindheid maakt het werk extra waardevol voor mij. Zeker nu ik van dichtbij zie waar deze doelgroep tegenaan loopt in het dagelijks leven.”

Bex*ers beweren dat zij lef hebben. Op welke manier toon jij lef?

“Ik geloofde dat Bex* mijn ervaring en expertise effectiever kon inzetten dan in mijn toenmalige functie. Ik ging het gesprek aan met Jhorna en schreef uiteindelijk mijn eigen functieprofiel. Toen ik het vertrouwen en de kans kreeg, stapte ik vol in de voor Bex* nieuwe functie. Mijn lef en geloof in vernieuwing leidden dus tot mijn huidige rol binnen ons bureau.”

Mijn lef en geloof in vernieuwing leidden tot mijn huidige rol binnen Bex*

Lisenka Somers
Meer weten?
Meer weten?

Heb je hulp nodig bij jouw merkpositionering of bij het maken van een effectieve campagne? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Asterisk
Vragen?

+31 (0)40 294 52 52
info@bexcommunicatie.nl

Piuslaan 70a
5614 CM  Eindhoven

Crisisondersteuning

Voor direct contact met een van onze crisisexperts. Ook buiten kantoortijden.

+31 (0)88 505 90 01  (24/7)