Bex*summer academy Inspirerende en leerzame workshops * kleine groepen * vakgenoten uit andere organisaties en branches * handige tips en praktische handvatten * Schrijf je hier in!
NL
EN
Crisis lijn (24/7)

Interview: de gezichten van Bex*

Lieke van Geenen
Asterisk

Hallo, ik ben een Bex*er

In deze interviewreeks geven wij onze unieke en talentvolle collega’s letterlijk en figuurlijk een gezicht. Elke Bex*er beantwoordt dezelfde drie vragen. Veel leesplezier!

Maak kennis met Lieke van Geenen: ontzorgende projectondersteuner ten voeten uit

Wie ben je en wat doe je binnen Bex*?

“Mijn werkzaamheden vallen onder team Business Support. Een heel tof team en de naam zegt alles. Samen ondersteunen we onze collega’s en dat doen we met veel plezier. Ik ben projectondersteuner voor de Bex*impact academy. Natuurlijk help ik de andere teams ook graag, maar ik plan vooral alle trainingen en alles wat daarbij komt kijken. Eén dag per week zit ik bij de receptie. Mijn top-collega Mariëlle doet dat de overige vier dagen. Receptioniste zijn, is zeker niet alleen de telefoon opnemen en mensen ontvangen. We zijn een soort duizendpoten.”
“Ik vind het heel fijn om opdrachtgevers fan te laten worden en blijven van Bex* en om collega’s te ontzorgen. Sowieso probeer ik iedereen te behandelen zoals ik zelf ook graag wil worden behandeld. Ik kan me goed voorstellen dat het bijvoorbeeld spannend is om een mediatraining te volgen. Dan is de manier waarop je iemand ontvangt bepalend voor hoe relaxed die de training ingaat.”
“Mijn guilty pleasure? Ik word superblij van een Excel-overzicht maken met een uitgebreide planning van bijvoorbeeld ons nieuwe leiderschapsprogramma. Schakelen met de opdrachtgever en dan alle vakjes uiteindelijk ingevuld hebben. Ik zal niet zeggen dat je me daar ’s nachts wakker voor mag maken, maar ik vind het leuk om te doen.”

Welke opdracht is jou het meest bijgebleven en waarom?

“We verzorgen een mooi trainingsprogramma voor de boegbeelden van een overheidsinstantie. Daarbij komt nogal wat planningswerk kijken en dat doe ik met veel plezier. Mijn contacten met het productieteam en de boegbeelden van de opdrachtgever zijn zeer collegiaal. Van de eerste e-mail tot de ontvangst bij Bex* voor een training. Ik leer er ontzettend veel van. Soms zijn de deelnemers best zenuwachtig en dan is het fijn als we ze hartelijk ontvangen. Zeker omdat ze ons al kennen. We horen wel eens terug dat ze onze Brabantse gastvrijheid prettig vinden en dat ze in een veilige omgeving hebben getraind. Dat is een mooi compliment.”

Bex*ers beweren dat zij lef hebben. Op welke manier toon jij lef?

“Lef is geen woord dat bij mij past. Ik maak liever het verschil op de achtergrond. Vandaar dat ik nog steeds heel trots ben op mezelf toen ik tijdens een interne kampvuursessie storytelling een verhaal vertelde aan alle collega’s. Met knikkende knietjes natuurlijk, maar ik deed het wel! Toch zal het nooit mijn hobby worden. Zet mij maar aan het werk, want ik pak alles aan. Maar presenteren of een verhaal vertellen in een groep? Liever niet.”

Ik vind het heel fijn om opdrachtgevers fan te laten worden en blijven van Bex* en om collega’s te ontzorgen. Sowieso probeer ik iedereen te behandelen zoals ik zelf ook graag wil worden behandeld.

Lieke van Geenen
Vragen?

+31 (0)40 294 52 52
info@bexcommunicatie.nl

Piuslaan 70a
5614 CM  Eindhoven

Crisisondersteuning

Voor direct contact met een van onze crisisexperts. Ook buiten kantoortijden.

+31 (0)88 505 90 01  (24/7)