Laatste nieuws

Van voor tot achter op de hoogte blijven van al het communicatienieuws? Lees hier verder.

Terug naar
Home
Bex* start samenwerking met Hanover Communications

14 juni 2021 - Bex*communicatie is er trots op dat wij sinds deze maand een nieuwe internationale samenwerkingspartner aan ons netwerk kunnen toevoegen.

Block afbeelding
Bex*summer academy

Deze zomer is bij uitstek geschikt voor een doevakantie met super interessante uitstapjes. Lange, verre reizen zijn misschien nog een brug te ver. Maar waarom thuis zitten als je van alles kunt doen, zien en leren?

Block afbeelding
Online ECCO-conferentie: Sustainable Development Goals

"Communicatie is de sleutel tot het realiseren van de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG's) van UNs Agenda 2030"

Block afbeelding
Watisjouwidee.nl: help Nederland beter uit de crisis komen

Van februari tot en met mei dit jaar organiseert de Rijksoverheid tachtig dialoogtafels. Aan deze tafels gaan mensen met elkaar delen wat door de coronacrisis in de knel is gekomen, welke kansen zijn ontstaan en wat er nodig is om na de coronacrisis te herstellen.

Block afbeelding
Block afbeelding
Video-interviews - Bex* Back to business Met de versoepeling van de maatregelen én de wetenschap dat 1,5 meter een grote impact heeft op de bedrijfsvoering en -inrichting, zijn wij benieuwd: hoe gaat jouw bedrijf daarmee om?
Europese Communicatie Monitor 2021

Doe jij ook mee aan de Europese Communicatie Monitor 2021?

Block afbeelding
Terug naar
Nieuws
Jubilarissen in de communicatie

Rob Eijsermans en Marjan Jansen zijn ons bureau al jaren trouw. Een heel bijzondere prestatie in de communicatiewereld!

Block afbeelding
Bex*communicatie start 2021 met nieuw directie- en managementteam

Per 1 januari 2021 zal er bij Bex*communicatie een wisseling van de wacht plaatsvinden. Serge van Rooij treedt toe tot de directie en Marlon van den Besselaar wordt lid van het managementteam.

Block afbeelding
Is jouw organisatie generatiewijs?

Betrokken medewerkers voelen zich emotioneel verbonden met de organisatie. Niet alleen betekenisvol werk, het krijgen van vertrouwen, fijne leidinggevenden en collega’s, erkenning voor je werk en goede faciliteiten dragen hieraan bij.

Block afbeelding
Bex*communicatie opent Bex*Impact Academy

Eindhoven, 7 november 2019 – Vandaag opent Bex*communicatie in het bijzijn van circa 200 opdrachtgevers en relaties op officiële wijze de Bex*Impact Academy. Na een intensieve verbouwing beschikt Bex*communicatie over een vleugel met een radiostudio, televisiestudio’s en een minitheater.

Block afbeelding
Kijk eens door de bril van generaties

Wie kijkt door de bril van generaties, ontdekt hoe je elkaar kan verrijken en versterken.

Block afbeelding
Coronavirus advies en tips
Online presenteren? Doe alsof je een Netflix-serie bent

25 juni 2020 - onze collega Serge van Rooij verheft (online) presenteren tot kunstvorm. In Management Support Magazine schrijft Pieter Baken het artikel Online presenteren? Doe alsof je een Netflix-serie bent.

Block afbeelding
Lancering Recall Solutions

Drie specialisten bundelen krachten op het gebied van product recalls

Block afbeelding
Digitaal vergaderen doe je zo (en dit kan je beter laten)

Serge van Rooij is hard op weg om dé specialist te worden op het gebied van digitaal vergaderen en presenteren. In het Algemeen Dagblad schreef journalist Marloe van der Schrier het artikel Digitaal vergaderen doe je zo (en dit kan je beter laten).

Block afbeelding
Block afbeelding
Review Masterclass Weerstand Stuiten jouw plannen op weerstand bij anderen? Vervelend misschien maar toch kan weerstand plannen vaak écht beter maken.
Hoe presenteer je het beste #online?

15 mei 2020

Block afbeelding
Serge van Rooij geeft video-vergadertips in NRC Handelsblad

25 mei 2020 - Presenteren is al lastig, via een beeldverbinding nog lastiger. Hoe bereik je je publiek? Tips van presentatietrainer Serge van Rooij.

Block afbeelding
Block afbeelding
Bex* helpt met opstart uit lockdown; coronacrisis is anders dan andere 8 mei 2020
Logeion: Communicatieman en -talent van 2020

Sascha Becker en Andy Wiemer winnen de felbegeerde titels

Block afbeelding
Purpose, de wereld een stukje beter maken

Purpose is een hype, purpose is het nieuwe evangelie. Sommigen gaan er blind voor, anderen wantrouwen de door het bedrijfsleven over hen uitgestorte purpose-verhalen. Termen als why-washing en green-washing staan lijnrecht tegenover meaningful business.

Block afbeelding
Wat er los is gekomen deze crisis is ongekend

24 april 2020 - Jhorna Erkens over corona crisiscommunicatie

Block afbeelding
Wij maken onze opdrachtgevers continu slimmer

CCB Magazine vroeg twee bureaudirecteuren naar hun visie op de manier waarop bureaus de komende tien jaar te werk zullen gaan. Monique Hendriks gaf haar visie. “Wij maken onze opdrachtgevers continu slimmer.”

Block afbeelding
Block afbeelding
ASML: communicatie & beïnvloeding in de praktijk! Bij ASML is duurzaam reizen erg belangrijk. Daarom zijn onze collega’s Eveline en Vera voor ASML aan de slag gegaan om iedereen te belonen die met de fiets naar het werk komt én om iedereen die dat niet doet, te stimuleren.
Zo ga je om met weerstand in crisistijd 1/2 Blog van Noud Bex

20 mei 2020

Block afbeelding
Zo ga je om met emoties in crisistijd 2/2 Blog van Noud Bex

21 mei 2020

Block afbeelding
Crisisexpert Noud Bex: spreek mensen aan op hun emoties Block afbeelding
Communicatie bij energietransitie Nederland wil in 2050 CO2-neutraal zijn en dat is een complexe ambitie
Block afbeelding
Simuleer jouw presentatie of optreden Bex*stage! Deze week zijn in ons splinternieuwe Bex*stage theater de stoelen gemonteerd. Onze trainers staan te popelen om jou te coachen met het krijgen van meer impact, meer zelfvertrouwen of simpelweg nog meer succes op de momenten dat het er écht om gaat..
TextielMuseum wint The Best in Heritage Award

Directeur Errol van de Werdt presenteerde het unieke museumconcept, dat wereldwijd werd gekozen als het meest vernieuwend en invloedrijk.

Block afbeelding
Block afbeelding
Waarom ik niet meer zeg dat iets makkelijk is Collega Serge volgde afgelopen jaar een trainersopleiding van Karin de Galan. Karin zelf schreef over een leerervaring van Serge tijdens de eindoefening van de opleiding.
Block afbeelding
ECCO-UK-Partner Pagefield wins inaugoral ECCO Award 2019 December 2019, London: London-based agency Pagefield has been announced as the recipient of the inaugural ECCO Award 2019 for its public relations campaign, ‘Helping a challenger bank take flight’ with Starling Bank, the UK’s leading digital challenger bank.
Block afbeelding
Onderzoek ambassadeursprogramma’s De grootste fans werken vaak al in je organisatie. Da´s fijn, zeker als die fans hun ideeën en opvattingen delen met de buitenwereld. Merel van de Meulengraaf deed onderzoek naar succesfactoren en knelpunten van ambassadeursprogramma’s.
Noud Bex over social media en crisiscommunicatie

In een uitgebreid interview voor de white paper Reputatiemanagement van Coosto gaat Noud Bex in op ontwikkelingen in crisiscommunicatie in het algemeen en de rol van social media in het bijzonder.

Block afbeelding
Antwoorden op de 25 meest gestelde vragen over presenteren Block afbeelding
Noud Bex over emoties bij asbestcommunicatie In het Asbestfeiten Magazine van SGS Search komt Noud Bex als crisiscommunicatiespecialist aan het woord over communicatie bij asbestsaneringen.
Block afbeelding
Samenwerking met Fontys Hogeschool officieel bekrachtigd. 25 juni 2020 - Al jaren zijn Bex*communicatie en Fontys Hogeschool Economie en Communicatie (FHEC) samenwerkingspartners en dat is nu officieel bekrachtigd.
Block afbeelding
Crisiscommunicatie in de zorg Noud Bex verzorgde op 21 april in Utrecht een workshop "Crisiscommunicatie in de zorg" voor het kennisnetwerk "In voor zorg!".
Block afbeelding
Hoe houden we verbinding? Haal het beste uit de Corona-periode Hoe houden we verbinding? Juist in Coronatijd, als heel veel medewerkers verplicht thuiswerken. Voorop staat dat we de gezondheid willen beschermen van medewerkers, klanten en leveranciers. De voorschriften dwingen om anders te gaan werken.
Coronapatiënten houden lang gezondheidsklachten

Veel coronapatiënten hebben maanden na hun genezing nog steeds ernstige gezondheidsklachten.

Block afbeelding
In het nieuws: HR&Communicatie
Corona heeft geen invloed op online communicatiegedrag van top CEO's

19 juni 2020 - Internationaal Onderzoek door PR bureau netwerk ECCO:

Block afbeelding
Block afbeelding
Winnaars ESF-Award 2020 bekend 1 mei 2020: De vakjury van de ESF-Award 2020 maakte vandaag bekend welke tien projecten een ESF-promotiefilmpje krijgen.
Block afbeelding
Zes communicatie-tips bij crisis CCB Magazine geeft aandacht aan crisiscommunicatie. Annelieke van der Linden interviewde Noud Bex en schrijft: tijd is je grootste vijand. Noud Bex geeft zes tips én een crisiscase.
Block afbeelding
Hulp bij cyberincidenten van start! Yes! Het MS Amlin First Response Team is officieel van start gegaan!